Simona Halep a realizat ce gafă a făcut după ce a ajuns în optimi la US Open: „Fratele meu mi-a dat mesaj imediat!”

1 lună in urmă 31

Simona Halep (România, 29 de ani) a realizat că a făcut o gafă la capătul meciului cu Elena Rybakina (Kazahstan, 22 de ani), câștigat cu scorul de 7-6(11), 4-6, 6-3 în turul al treilea la US Open.

Simona Halep a declarat la interviul acordat pe teren că se bucură pentru faptul că a ajuns din nou în a doua săptămână la US Open după trei ani, dar românca a realizat ulterior că a făcut o gafă.

Fratele și totodată managerul jucătoarei de tenis, Nicolae Halep, i-a trimis un mesaj Simonei, informând-o că de fapt nu mai ajunsese de cinci ani în această fază a turneului de la US Open.

Simona Halep a realizat ce gafă a făcut după ce a ajuns în optimi la US Open: „Fratele meu mi-a dat mesaj imediat!”

Simona Halep a realizat că a făcut o gafă în momentul în care a declarat că e din nou în optimi la US Open după trei ani, corectându-se la conferința de presă: „A fost o bătălie pe teren! Știam că va pune presiune pe mine și că va lovi puternic. Așa că mă așteptam la un meci greu. Sunt foarte fericită că am putut rămâne puternică mental în setul al treilea! A fost o mare victorie și o zi mare pentru mine, pentru încrederea mea și, de asemenea, pentru jocul meu.

Este frumos să fiu în a doua săptămână la US Open după cinci ani, pentru că am spus trei ani pe teren și fratele meu mi-a dat mesaj imediat și m-a corectat! Mi-a scris că sunt cinci, nu trei. Îmi fac mea culpa acum (râde!)”, a declarat Simona, care nu se mai calificase în optimi la US Open din anul 2016, atunci când s-a oprit în sferturi, după 2-6, 6-4, 3-6 cu Serena Williams. Românca va lupta pentru a-și egala performanța reușită în urmă cu cinci ani, întâlnind-o pe Elina Svitolina (Ucraina, 5 WTA) în meciul următor de la Flushing Meadows.

The post Simona Halep a realizat ce gafă a făcut după ce a ajuns în optimi la US Open: „Fratele meu mi-a dat mesaj imediat!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă