Simona Halep a plecat spre Australia. Unde a petrecut sportiva ziua de Crăciun

3 săptămâni in urmă 24

Simona Halep, 30 de ani, 20 WTA, a plecat, duminică, spre Australia, după ce și-a petrecut ziua de Crăciun acasă la nași. În țara de la Antipozi, sportiva originară din Constanța va participa în luna ianuarie la trei turnee: Melbourne Summer Set, Sydney şi Australian Open, informează Telekom Sport.

„Am fost la naşi, a fost o zi frumoasă. Nu am ieşit şi m-am protejat de teama de Omicron. Eu am făcut bradul pentru că îmi place să îl fac. În fiecare an, când sunt acasă, eu îl împodobesc. A fost Moş Crăciun bun cu mine. De altfel, în fiecare zi este pentru că am o viaţă frumoasă. Au fost zile frumoase şi acum sunt gata de plecare”, a spus Simona Halep.

Despre următoarea perioadă, Simon a Halep a precizat că vrea să aibă cât mai multe meciuri în picioare, motiv pentru care va juca la toate cele trei turnee organizate în luna ianuarie în Australia.

„O să joc toate cele trei turnee, pentru că vreau să am meciuri multe. N-am jucat prea mult anul acesta şi vreau să încep să simt meciurile oficiale. Aşteptări am, pentru că m-am antrenat foarte bine. Am avut cinci săptămâni de pregătire foarte bune, dar în tenis niciodată nu se ştie. Mă voi duce acolo cu încredere şi ce o fi, o fi”, a precizat Simona Halep.

Pentru Simona Halep obiectivul anului 2022 este acela a de reveni între primele zece jucătoare profesioniste de tenis din lume.

„Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să nu mai am accidentari. Sunt pregatită psihic şi fizic. Sunt pregătită, dar nu ştiu ce va fi. Visul meu e să ajung din nou în TOP 10”, a declarat Simona Halep.

FOTO: EPA

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă