Simona Halep a lăsat-o pe Sorana Cîrstea cu ochii-n soare! Anunţul cu care și-a surprins fanii: „Toată lumea e acasă!”

6 zile in urmă 18

Simona Halep a lăsat-o pe Sorana Cîrstea cu ochii-n soare! Simona Halep a confirmat prezența și la Johannesburg, la Africa Cares. Turneul demonstrativ din luna decembrie va include atât meciuri de simplu, cât și partide de dublu-mixt.

Simona Halep a lăsat-o pe Sorana Cîrstea cu ochii-n soare! Anunţul cu care și-a surprins fanii: „Toată lumea e acasă!”

„Este oficial. Sunt încântată să anunț că voi participa la turneul Africa Cares, la Johannesburg, Africa de Sud, pe 18 și 19 decembrie. Evenimentul folosește tenisul ca un mijloc pentru a susține lupta împotriva violenței de gen”, a scris Simona Halep, pe Facebook.

Simona Halep își continuă luna de miere. Ce destinaţie a ales sportiva, alături de soţul ei, Toni Iuruc FOTO

Pe contul personal de Instagram, Simona Halep și-a surprins fanii și a publicat o fotografie în care apare alături de antrenorii Daniel Dobre și Adrian Marcu, dar și de Teo Cercel. Preparatorul fizic revine, astfel, în echipa Simonei Halep, după ce în ultima perioadă a lucrat alături de Sorana Cîrstea. „Toată lumea este acasă acum. Vă mulțumesc, băieți, că sunteți echipa și familia mea. Trecem la treabă, dar, întâi, zâmbim. Pentru Teo, zâmbetul încă este un proces în desfășurare”, a scris Simona Halep.

Masca purtată de Simona Halep este singura din lume care dezactivează virusurile, fiind auto-sterilizantă. Cât costă şi ce o face specială

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă