Simona Halep a făcut show după calificarea în semifinale la Linz: „Mi-am uitat echipamentul acasă!” Ce scuză a găsit pentru reacțiile nervoase: „N-a fost frumos, dar…” VIDEO

3 săptămâni in urmă 24

Simona Halep (România, 22 WTA) a revenit spectaculos în fața Jasminei Paolini (Italia, 51 WTA) și s-a calificat în semifinalele turneului WTA 250 de la Linz (Austria). La final, Simona a făcut show în cadrul interviului acordat pe teren.

Simona Halep a oferit mai multe răspunsuri interesante la interviul de pe teren, la capătul meciului cu Jasmine Paolini din sferturi la Linz, scor 4-6, 7-5, 6-0!

Halep a dezvăluit de ce a jucat cu o bluză cu mânecă lungă în primele două seturi, dar a găsit și o scuză pentru reacțiile extrem de nervoase din timpul meciului pe care l-a câștigat în două ore și 14 minute de joc.

Simona Halep a făcut show după calificarea în semifinale la Linz: „Mi-am uitat echipamentul acasă!”

Simona Halep a explicat cum a reușit să o întoarcă pe Jasmine Paolini de la 4-6, 1-3 și să obțină o calificare în premieră în semifinale la Linz: „Sunt foarte ușurată că am putut câștiga acest meci, a fost foarte, foarte greu. Ea a jucat rapid, a lovit puternic, nu prea am avut timp să fac nimic în primul set.

Apoi am devenit agresivă, am dictat ritmul și am reușit să o domin! Am luptat până la sfârșit, acesta este principiul după care mă ghidez acum și mă bucur că am câștigat”, a declarat Simona Halep după calificarea în semifinale la Linz, fază în care se va duela cu câștigătoarea partidei Jaqueline Cristian (România, 100 WTA) – Veronika Kudermetova (Rusia, 32 WTA).

Here is Simona Halep's on-court interview after defeating Jasmine Paolini to make the SF in Linz.#wtalinz pic.twitter.com/BR1dRt5QMY

— Romanian Tennis (@WTARomania) November 10, 2021

Ce scuză a găsit Simona pentru reacțiile nervoase din timpul meciului: „N-a fost frumos, dar…”

Simona a mai spus spus că și-a uitat al doilea rând de echipament cu mânecă lungă acasă, așa că a fost nevoită să joace timp de două seturi cu mânecă lungă, iar decisivul în tricou: „Am uitat al doilea rând de echipament acasă. De aceea am jucat cu mânecă lungă doar în primele două seturi!”.

Simona Halep a avut reacții extrem de nervoase în meciul cu Jasmine Paolini, disputat miercuri seară la Linz! Simona a dat cu racheta de pământ și, chiar dacă nu e mândră de acest lucru, spune că a fost un gest necesar pentru a alunga presiunea: „Nu a fost frumos să dau cu racheta de pământ, dar câteodată e necesar să fac asta”, a mai precizat Simona.

The post Simona Halep a făcut show după calificarea în semifinale la Linz: „Mi-am uitat echipamentul acasă!” Ce scuză a găsit pentru reacțiile nervoase: „N-a fost frumos, dar…” VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă