Simona Halep a făcut anunţul. Ţinta pe care şi-a propus-o în 2021 o obligă să arate versiunea ei cea mai bună

3 săptămâni in urmă 13

  • La Liga: Analiza sezonului, duminică, 19:45, Digi Sport 1

  • Bundesliga: Analiza sezonului, duminică, 21:15, Digi Sport 1

Cea mai bună jucătoare de tenis a României din toate timpurile a încheiat anul 2021 pe locul 20, de departe cea mai slabă clasare a sa din ultimii 8 ani. Dar în 2021 sunt şanse mari să o revedem pe Simo în fazele finale ale mai multor turnee pentru că are o ţintă importantă.

În 2021, Simona Halep şi-a propus să revină în TOP 10

"Nu pot să spun ca în alţi ani că sigur voi face treabă pentru că sunt pregătită fizic şi psihic. Sunt pregătită, dar nu ştiu ce va fi. Visul meu este să ajung din nou în TOP 10", a afirmat Simona Halep pe aeroportul Henri Coandă, la plecarea spre Melbourne. 

Întrebată cum a petrecut Crăciunul, Simona a părut foarte relaxată şi cu bateriile reîncărcate la maximum: "Am fost la naşi, a fost o zi foarte frumoasă. Nu am ieşit, m-am protejat, cu teama de Omicron, dar au fost zile frumoase şi acum sunt gata de plecare".

A fost bun Moş Crăciun cu tine? "A fost, în fiecare zi este pentru că am o viaţă frumoasă şi chiar sunt ok. Ultimii doi ani am petrecut perioada asta acasă, dar am experienţa plecărilor în această perioadă şi nu-mi este greu, e ok să plec acum.

O să joc cele trei turnee pntru că anul acesta nu am jucat prea mult. Vreau să încep să simt meciurile oficiale. Aşteptări am pentru că m-am antrenat foarte bine, am avut cinci săptămâni de pregătire, dar în tenis niciodată nu se ştie. Aşa că voi merge acolo cu încredere şi ce va fi, va fi. Fizic şi psihic sunt foarte bine", a mai spus Simona înaintea decolării.

Simona Halep va juca în trei turnee în Australia

Simona Halep va începe sezonul 2022 în Australia. Conducerea Tennis Australia a anunțat organizarea unui număr record de turnee ATP și WTA în ianuarie 2022, înainte de Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Mai întâi, Simona va participa la competiția Melbourne Summer Set, turneu de categorie WTA 250, în perioada 4-9 ianuarie.

Apoi va merge la Sydney, pentru un turneu de categorie WTA 500, programat în perioada 10-15 ianuarie. Ambele turnee vor fi transmise în direct la Digi Sport. 

Al treilea turneu pentru Simona Halep în 2022 va fi Australian Open, programat în perioada 17-30 ianuarie, la Melbourne, iar meciurile vor putea fu urmărite în format Live Text pe digisport.ro şi pe noua Aplicaţie.

VIDEO cu cea mai frumoasă lovitură a anului, reușită de Simona Halep

Halep a reuşit două lovituri frumoase la o distanţă foarte mică de timp în meciul cu Gabriela Ruse, la Transylvania Open. Ambele au venit în setul secund, la 4-2, însă cea din urmă a fost cea care a câștigat concursul WTA

Etichete: simona halep , australian open , top 10 simona halep , melbourne summer set , sydney wta 500

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă