Simona Halep a dezvăluit cum își cheltuie banii: „Am pasiunea mașinilor, ceasurilor și a…”

1 lună in urmă 1

Simona Halep (2 WTA), sportivă care a strâns peste 37 de milioane de dolari din tenis, își permite orice extravaganță! Românca a dezvăluit că are mai multe pasiuni costisitoare.

Shopping-ul este cel mai bun terapeut al Simonei Halep după turneele istovitoare pe care le dispută, iar constănțeanca cheltuie oricât pentru a-și satisface pasiunile.

Simona are mai multe mașini de lux în colecție, cea mai mare pasiune a ei fiind bijuteriile pe 4 roți. Halep a primit câțiva bolizi drept cadou, de la sponsori, dar și-a achiziționat mașini și pe cont propriu.

Simona Halep a dezvăluit cum își cheluie banii: „Am pasiuni de bărbați”

Halep (29 de ani) spune că pasiunile ei nu sunt cele mai obișnuite: „Am pasiuni de bărbați! Am pasiunea mașinilor, ceasurilor și a pantofilor sport. Am spus că am pasiuni de bărbați, pentru că mașinile și ceasurile nu sunt tocmai feminine, dar faptul că sunt sportivă m-a dus pe drumul acesta”, a declarat numărul 2 mondial într-un interviu pentru Aleph News.

Garajul impresionant al Simonei Halep adăpostește mașini ca Porsche 911 Carrera S, Porsche Panamera, Range Rover, Mercedes-Benz GLE 450 AMG, Mercedes-Benz CLS AMG, Porsche Cayenne Coupe sau Porsche Taycan. Dacă vorbim de ceasuri, Simona le preferă pe cele Hublot, românca fiind și imaginea firmei de lux din Elveția.

Simona Halep se pregătește pentru primul turneu din 2021

Simona Halep se află la Adelaide (Australia) și se declară recunoscătoare pentru faptul că se poate antrena în această perioadă la „Antipozi”, alături de buna ei prietenă Irina Begu! Halep așteaptă cu nerăbdare primul turneu la care va participa în 2021, demonstrativul programat pe 29 ianuarie la Adelaide.

În resortul de lux în care este cazată Simona se mai află și Novak Djokovic, Rafael Nadal, Dominic Thiem, Serena Williams și Naomi Osaka! În schimb, 72 jucători sunt izolați în Melbourne, celălalt oraș indicat de organizatori, reclamând condițiile inegale de carantină.

The post Simona Halep a dezvăluit cum își cheltuie banii: „Am pasiunea mașinilor, ceasurilor și a…” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă