Simona Halep a debutat cu înfrângere în noul sezon, alături de Gabriela Ruse! Perechea română a salvat o minge de meci la WTA Melbourne 1, dar în zadar

2 săptămâni in urmă 18

Simona Halep a disputat primul meci oficial în noul sezon, în proba de dublu de la WTA Melbourne 1, alături de conaționala Gabriela Ruse, dar perechea română a cedat în minimum de seturi în fața echipei Bernarda Pera (SUA)/Katerina Siniakova (Cehia), scor 2-6, 6-7(5).

Simona Halep a început cu stângul sezonul 2022, însă fostul lider WTA are o scuză, ținând cont că a debutat la dublu, într-o probă în care nu este specializată! Simona a făcut pentru a doua oară tandem cu Gabriela Ruse în circuit, după ce au mai jucat împreună și la Indian Wells 2021 (s-au calificat în optimi), însă lucrurile au mers mult mai prost de această dată.

Halep și Ruse nu au luat niciun set în meciul de marți cu Pera și Siniakova, două sportive care evoluează mult mai des la dublu! Chiar dacă au revenit frumos în setul al doilea și au salvat o minge de meci, Simona și Ruse s-au recunoscut învinse după o oră și 18 minute de joc. După ce au făcut echipă la dublu, Halep și Ruse pot fi adversare la simplu, în optimi, dacă Simona trece de Destanee Aiava (Australia).

The post Simona Halep a debutat cu înfrângere în noul sezon, alături de Gabriela Ruse! Perechea română a salvat o minge de meci la WTA Melbourne 1, dar în zadar appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă