Simona Halep a anunțat noul său obiectiv, după ce a ieșit din Top 10 WTA: „Nu știu dacă vor reuși, dar nu am nimic de pierdut!”

2 luni in urmă 28

Simona Halep (29 de ani) va coborî pe locul 13 WTA începând de luni și speră să revină cât mai rapid în primele zece jucătoare de tenis ale lumii.

Din cauza absenței îndelungate din circuit, cauzată de accidentări, Simona Halep a căzut până pe locul 13 WTA, după mai bine de șapte ani în care a făcut parte din Top 10.

Totuși, sportiva noastră are șanse mari să revină, pentru că este o diferență de doar 240 de puncte față de jucătoarea de pe locul 9, Garbine Muguruza.

Simona Halep a anunțat noul său obiectiv, după ce a ieșit din Top 10 WTA

Simona Halep și-a anunțat deja prezența la turneul de la Montreal, după o pauză de aproximativ trei luni. Câștigarea competiției i-ar aduce româncei 1000 de puncte în clasamentul WTA și, totodată, al doilea trofeu, după cel câștigat la Montreal în anul 2018, în fața americancei Sloan Stephens.

Simona Halep are șanse mari să câștige turneul, mai ales după retragerea jucătoarelor Ashleigh Barty și Naomi Osaka, primele două clasate în ierarhia mondială.

„(n.r. Care mai este motivaţia ta?) Plăcerea jocului, pasiune faţă de acest sport şi faptul că îmi mai doresc să fac rezultate. Nu ştiu ce rezultate voi avea, nu pot să spun că mă gandesc la ceva anume, dar vreau să fiu din nou printre primele.

Este departe (n.r. locul 1 WTA), deja sunt pe 10! Sunt ani de când n-am mai ieşit din Top 10, vreo 7 ani şi jumătate. Este o relaxare mentală şi acum obiectivul este să reintru în zona jucătoarelor foarte bune, în Top 5. Nu ştiu dacă voi reuşi, dar nu am nimic de pierdut. Vreau doar să mă bucur de ceea ce pot să mai fac încă”, a spus Simona Halep, potrivit Antena Sport.

The post Simona Halep a anunțat noul său obiectiv, după ce a ieșit din Top 10 WTA: „Nu știu dacă vor reuși, dar nu am nimic de pierdut!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă