Simona Halep a anunţat când se mărită cu Toni Iuruc. Unde va avea loc marea petrecere

1 lună in urmă 82

Simona Halep a anunţat când se mărită cu Toni Iuruc. „Da, Ilie Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. Este un eveniment frumos, am emoţii. Sunt emoţii diferite faţă de câştigarea unui Grand Slam, este partea personală, tenisul rămâne tenis. Aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă”, a declarat Simona Halep. Ilie Năstase anunţase la finalul lunii august că a fost sunat de Simona Halep pentru a-l invita la nunta sa care ar urma să aibă loc la Constanţa, pe 15 septembrie.

Simona Halep a anunţat când se mărită cu Toni Iuruc

Simona Halep își va uni destinul cu alesul inimii sale, un om de afaceri machedon, pe data de 15 septembrie. Atunci va avea loc cununia civilă, cea religioasă urmând să aibă loc mai târziu. Sportiva nu a dorit să ofere informații despre cununia religioasă, știindu-se numai când vor semna actele la starea civilă.

Simona Halep este gata de nuntă. Cum s-a pozat la New York alături de Toni Iuruc FOTO

Nunta dintre Simon Halep și Toni Iuruc este confirmată până la ultimul detaliu, familia sportivei fiind extrem de relaxată în această privință. Stere Halep, tatăl vedetei, nu are deloc emoții. „Să vedem cum se procedează. Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a declarat Stere Halep.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă