Simona Halep a anunțat că revine pe terenul de tenis: „Recunosc că am renunțat din teamă! Am nevoie de meciuri oficiale”. La ce turneu va participa și cine a influențat-o decisiv

1 lună in urmă 2

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) a anunțat că va reveni pe terenul de tenis, în cadrul turneului de la Miami.

După cinci săptămâni de pauză, Simona Halep a luat hotărârea de a reveni în circuit, iar faptul că s-a vaccinat împotriva COVID-19 a cântărit enorm în această decizie.

Sportiva noastră a recunoscut că a ales să nu participe la US Open din cauza pandemiei de coronavirus.

Simona Halep va participa la turneul de la Miami

„Mă duc la Miami. O să plec săptămâna viitoare. Îmi doresc tare mult să pot face câteva meciuri bune, pentru că am nevoie de meciuri oficiale. Am avut acum din nou o lună de pauză. Vreau să joc bine, vreau să fiu atentă pe ce am de făcut pe teren.

La US Open nu m-am dus, am renunțat din teamă. Recunosc! Acum am și făcut virusul, am și vaccinul, așa că totuși sunt un pic mai safe decât în august când s-a jucat US Open”, a spus Simona Halep, pentru Digi Sport.

Românca a prefațat participarea la turneul de la Miami și a dezvăluit că antrenorul ei, Darren Cahill, a fost cel care a influențat-o în luarea acestei decizii.

„Pe hard nu e ușor, mai ales în America, unde multe fete sunt acomodate deja, se antrenează acolo. Mă duc acolo cu multă încredere. Un rol important în luarea acestei decizii l-a avut Darren. A vrut foarte mult să joc la Miami pentru că e un turneu bun. E plăcut să participi la turneeele Mandatory”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep își amintește perfect ultima participare la turneul de la Miami, în anul 2019, când fost eliminată în semifinale de către Karolina Pliskova: „Știu că m-a durut puțin genunchiul, am avut și un bandaj. Pliskova a servit foarte bine, returul meu nu a fost atât de bun”.

Ultimul meci disputat de către Simona Halep a fost cel din sferturile de finală ale turneului Australian Open, împotriva Serenei Williams, scor 3-6, 3-6, pe 16 februarie 2021.

The post Simona Halep a anunțat că revine pe terenul de tenis: „Recunosc că am renunțat din teamă! Am nevoie de meciuri oficiale”. La ce turneu va participa și cine a influențat-o decisiv appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă