Simona Halep a ajuns la o concluzie surprinzătoare după ce s-a sfătuit cu Ion Țiriac: „Voi face asta cât se poate de mult!”

1 lună in urmă 13

Simona Halep (29 de ani) s-a sfătuit cu Ion Țiriac (81 de ani) cu privire la strategia pe care și-o va stabili pentru restul sezonului 2021, iar campioana tenisului a ajuns la o concluzie surprinzătoare.

Simona Halep a discutat cu Ion Țiriac, după ce mentorul ei i-a recomandat să ia o pauză de șase luni pentru a-și reveni din punct de vedere fizic. De fapt, fostul tenismen s-ar fi referit la o pauză activă.

Astfe, Simona a decis să participe la cât mai multe turnee pe finalul sezonului! După ce a pierdut în optimi la US Open, Halep se va înscrie la competiția WTA 1.000 de la Indian Wells, programată în perioada 4 – 17 octombrie.

Simona Halep a ajuns la o concluzie surprinzătoare după ce s-a sfătuit cu Ion Țiriac: „Voi încerca să joc cât se poate de mult anul acesta!”

Simona Halep a dezvăluit că s-a sfătuit cu Ion Țiriac după ce s-a confruntat cu probleme medicale în ultima perioadă, ajungând la o concluzie surprinzătoare! Eleva lui Darren Cahill va încerca să joace cât mai mult în 2021: „Am vorbit cu domnul Țiriac și ce spune dânsul despre pauza de șase luni este pauza activă! Adică să mă antrenez mult și să și joc meciuri. Așa că voi încerca să joc cât se poate de mult anul acesta, ce a mai rămas, și să mă pregătesc mai mult decât înainte.

Pentru că și din cauza vârstei și prin prisma faptului că m-am accidentat, trebuie mai multă atenție. A fost greu să joc direct pe hard și la cel mai înalt nivel în tenis. Am avut meciuri foarte grele, am simțit de la început asta și trebuie să fac față. În mod normal, voi merge la Indian Wells”, a declarat Simona Halep la revenirea în țară. Halep va merge, cel mai probabil, la turneul de la Indian Wells, dar sunt șanse să joace și în fața propriilor fanil, la Transylvania Open, concurs WTA care va avea loc la Cluj în perioada 25 – 31 octombrie.

The post Simona Halep a ajuns la o concluzie surprinzătoare după ce s-a sfătuit cu Ion Țiriac: „Voi face asta cât se poate de mult!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă