Simona Halep a aflat când joacă în turul I la Australian Open! Debutantele Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse intră pe teren încă din prima zi

1 săptămână in urmă 13

Cele cinci reprezentante ale României acceptate direct pe tabloul principal de la Australian Open au aflat când debutează la turneul de la Antipozi! Simona Halep (15 WTA), prima „rachetă” a României, va intra pe teren marți, în a doua zi de concurs.

Simona Halep va debuta marți dimineață la Australian Open 2022, împotriva polonezei Magdalena Frech (105 WTA)! Sorana Cîrstea (38 WTA) și Irina Begu (58 WTA) vor juca în aceeași zi cu Simona meciurile din primul tur, având în vedere că cele trei se află pe aceeași jumătate de tablou.

Interesant este că Jaqueline Cristian (73 WTA) și Gabriela Ruse (82 WTA), ambele debutante pe tabloul principal de la Australian Open, intră în luptă încă din prima zi de concurs, luni dimineață.

Simona Halep a aflat când joacă în turul I la Australian Open

Româncele iau cu asalt turneul de la Australian Open, iar Simona Halep, una dintre favoritele la câștigarea trofeului, a mai primit o zi de odihnă din partea organizatorilor, după ce a triumfat duminică la WTA Melbourne 1. Halep se luptă cu Magdalena Frech, marți dimineață, într-un meci care le va pune pentru a doua oară față în față pe cele două.

Halep s-a mai duelat cu Magdalena Frech în sferturile turneului de la Praga 2020, românca impunându-se cu 6-2, 6-0. Simona a fost de neoprit la turneul din Cehia, pe care l-a câștigat fără emoții.

Debutantele Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse intră pe teren încă din prima zi

Sorana Cîrstea va disputa o partidă infernală în manșa inaugurală, contra Petrei Kvitova (Cehia, 21 WTA), dublă campioană la Wimbledon! Tot marți, Irina Begu va juca împotriva lui Oceane Dodin (Franța, 96 WTA)!

Tinere Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse își încep mai devreme aventura la Australian Open 2022! Jaqueline se va duela cu Greetje Minnen (Belgia, 84 WTA) în primul tur, în timp ce Gabriela Ruse (82 WTA) se va confrunta cu Jasmine Paolini (Italia, 52 WTA) – ambele meciuri se vor juca luni diminneață.

The post Simona Halep a aflat când joacă în turul I la Australian Open! Debutantele Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse intră pe teren încă din prima zi appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă