Simona Gherghe, în carantină. Ce veste a dat vedeta de la Antena 1

2 săptămâni in urmă 1

Simona Gherghe locuiește în Voluntari, iar autoritățile au anunțat carantina în orașul în care ea locuiește, dar și alte trei localități din Ilfov. Din cauza acestei decizii, copiii prezentatoarei nu mai pot merge la grădiniță, motiv pentru care vedeta trece printr-o perioadă destul de dificilă.

Simona Gherghe a intrat în carantină: „Mă panichez”

Dacă până acum lucrurile mergeau bine, pentru că cei mici erau la grădiniță, acolo unde aveau diverse activități care să îi țină ocupați, acum Simona Gherghe trebuie să se descurce cu copiii acasă. Vedeta a povestit că are momente când se panichează cu privire la situația pandemiei și la măsurile care urmează să vină, în contextul pandemiei. 

„Așa e de incert totul… Stăm lângă București și suntem, din nou, în carantină. Ana nu mai merge la grădiniță, ne descurcăm cum putem, acasă, cu doi copii mici extrem de activi. Nu-mi mai fac planuri mari, am momente când pic, când mă panichez, când parcă nici speranța nu mai e. Îmi fac rău amintirile de anul trecut, când credeam că totul va trece repede.”, a dezvăluit vedeta.

În plus, vedeta nu are o bonă, iar situația este destul de grea pentru ea și cei doi copii, Ana și Vlad, care nu își mai pot petrece timpul așa cum erau obișnuiți.

”Suntem într-o situație ușor disperată, pentru că noi nu mai avem bonă, iar mamaia va trebui să rămână cu amândoi copiii. O să o ajute Răzvan cât poate, la fel și tataia, dar sper doar ca această carantină să dureze două săptămâni și să li se permită insituțiilor de învățământ preșcolar să se deschidă, pentru că altfel va fi foarte dificil. Eu nu lipsesc mult de acasă și de aceea am ales programul acesta la serviciu, dar chiar și așa va fi dificil”, a mai spus vedeta. 

Simona Gherghe nu mai vrea copii

Prezentatoarea tv a născut cel de-al doilea copil la vârsta de 41 de ani. Simona Gherghe a declarat că se va opri aici și că nu își mai dorește un al treilea copil, mai ales că a trecut prin tratamente pentru a rămâne gravidă a doua oară.

”La prima sarcină, da, am urmat un tratament de stimulare ovariană. (…) Am rămas însărcinată după mai bine de un an și jumătate de tratament. Și s-a întâmplat când mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro…”, a spus Simona Gheorghe.

„Nu! Suntem în formulă completă!’, a spus Simona Gherghe, întrebată dacă își mai dorește să aibă încă un copil.

Simona Gherghe are doi copii. Ana Georgia, de 4 ani și un băiețel pe nume Vlad Ioan, în vârstă de doi anișori. Prezentatoarea este căsătorită cu Răzvan Săndulescu. 

Simona Gherghe a revenit pe sticlă, după o pauză de un an jumătate

Simona Gherghe este prezentatoarea emisiunii Mireasa. Vedeta a declarat că a decis să revină la tv după o pauză de aproape un an și jumătate. Ea a încercat să facă față vieții de familie și a celei profesionale, însă din cauza restricțiilor, Simona Gherghe trece printr-o perioadă destul de grea și îi este aproape imposibil să le împace pe amândouă.

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei.

Iar revenirea o fac în stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-mă, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!”, spunea Simona Gherghe, în anunțul revenirii în televiziune.

The post Simona Gherghe, în carantină. Ce veste a dat vedeta de la Antena 1 appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă