Silviu Lung, ironizat după retragerea de la națională: „Cum să te retragi de undeva unde ai fost doar în excursie?”

4 luni in urmă 22

Fostul portar al celor de la Astra, în prezent la Kayserispor, fosta echipă a lui Marius Șumudică, a bifat doar 3 meciuri în poarta primei reprezentative. Astăzi, la 31 de ani, a decis să-și încheie aventura la națională. Și-a anunțat retragerea printr-o scrisoare deschisă, dar a fost taxat pe forumul de comentarii de pe www.gsp.ro.

A apucat sa joace vreun meci la nationala?” - raducallin, pe gsp.ro

De obicei isi anunta retragerea de la o echipa jucatorii care si-au pus amprenta si au lasat ceva in urma.. cu 3 meciuri e ca si cum n-ar fi fost vreodata acolo” - omul_molie, pe gsp.ro

Trei selectii =))))) Probabil Lung s-a plictisit sa stea degeaba duminica si a scris si el un mesaj de retragere - un mesaj complet inutil, de altfel” - nea.caisa, pe gsp.ro

Daca se retrage si Moti, s-a terminat cu ,,nationala''. Cum sa te retragi ba de undeva unde ai fost doar in excursie? Pai asa si eu pot spune ca m-am retras din nationala Frantei” - risc_mix, pe gsp.ro

Au fost și useri dezamăgiți că Silviu Lung jr. n-a primit mai multe șanse la echipa națională:

Mare păcat ca nu a fost folosit mai mult. I-am acceptat prea mult greșelile lui Tatarusanu și nu ne-am uitat în jur, ce se afla în jur, oare ce alte variante avem? Personal cred ca trebuia încercat și acest tânăr, la 31 de ani cu experienta, nu era cu nimic mai prejos decât Tatarusanu care.chiar dacă era la echipe din Italia sau Franța, era rezerva, nu apăra” - Claude SH, pe gsp.ro

Scrisoarea de retragere a lui Silviu Lung Jr. 

Dragi suporteri, coechipieri și membri ai staff-ului echipei naționale,

Am petrecut 11 ani minunați la echipa națională, am avut colegi de excepție și selecționeri care m-au prețuit, bucurându-mă de afecțiunea suporterilor noștri minunați. Am răspuns cu drag fiecărei convocări și am venit cu bucurie la lot. România a avut mereu portari de valoare, tradiție care cu siguranță va continua și în anii ce urmează.

A fost mai bine de un deceniu în care m-am bucurat de atmosfera frumoasă din sânul echipei naționale și vă mulțumesc tuturor pentru lucrurile pe care le-am învățat și pentru prietenia cu care m-ați înconjurat mereu.

Cuvintele sunt prea puține să îmi exprim recunoștința pentru fiecare dintre voi, suporteri, colegi de echipă, membrii ai staff-urilor tehnice și administrative. Am câștigat prieteni adevărați la echipa națională și în Federația Română de Fotbal, cu care mă mândresc.

Voi rămâne totdeauna cu inima aproape de cea mai frumoasă echipă din lume: ROMÂNIA!
- Silviu Lung jr.

Lung jr. a debutat pentru România în iunie 2010, într-un meci amical cu Honduras. Ultima convocare la lot a fost la dubla cu Suedia și Spania, din noiembrie 2019. Decizia lui Lung jr. vine după ce a refuzat convocarea la meciurile cu Irlanda de Nord și Austria. „Pe Silviu Lung îl apreciez şi ţin să-i mulţumesc pe această cale pentru că a fost sincer. Nu s-a antrenat de aproape 5 săptămâni, va fi un dezavantaj pentru toată lumea”, spunea atunci selecționerul Mirel Rădoi.

VIDEO Selecționerul Rădoi, mentalitate nouă la echipa națională: ”Vreau să văd jucătorii cu zâmbetul pe buze”

Citește și alte știri despre naționala României: 

Norvegia ne amenință cu Haaland și Odegaard! Lotul nordicilor pentru meciul cu România din Liga NațiunilorUn jucător se retrage de la echipa națională după 11 ani: „Voi rămâne cu inima aproape de cea mai frumoasă echipă din lume”

Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, l-a făcut praf pe Nicușor Dan. „Gabi a fost...„

Libertatea

Playtech: Ce scrie în diploma de studii a lui Nicușor Dan. Contracandidații lui ar trebui să se teamă de asta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă