Silvian Cristescu, prietenul lui Mihai Rotaru care-l deranjează pe Cristiano Bergodi!? Reacția fostului căpitan al oltenilor

5 luni in urmă 25

Cristiano Bergodi a răbufnit la finalul meciului câștigat de Universitatea Craiova cu FC Voluntari, scor 2-1, în etapa a 4-a din Liga 1, iar un fost căpitan al oltenilor a fost luat în vizor de către antrenorul italian.

Deși Cristiano Bergodi nu a dorit să ofere un nume în momentul în care a lansat o serie de acuze, Gsp susține că Silvian Cristescu cel la care a făcut referire antrenorul italian la finalul partidei cu FC Voluntari.

Silvian Cristescu este prietenul lui Mihai Rotaru care-l deranjează pe Cristiano Bergodi

Silvian Cristescu nu are o funcție oficială la Universitatea Craiova, dar este unul dintre prietenii lui Mihai Rotaru care stă aproape de gruparea pregătită de Cristiano Bergodi. Fostul căpitan al oltenilor a fost la meciul cu FC Voluntari și a trăit la intensitate maximă partida din etapa a 4-a, iar temperamentul vulcanic al acestuia l-a deranjat teribil pe Cristiano Bergodi, mai ales că italianul a putut auzi totul deoarece tribunele stadionului erau goale.

Silvian Cristescu a vorbit despre posibilul conflict cu Cristiano Bergodi, iar acesta susține că nu crede că antrenorul a făcut referire la el. „Nu este adevărat, nu cred că s-a referit la mine. Nu știu de ce este el supărat. Ar trebui să îl întrebați pe el ce îl deranjează. Azi dimineața am aflat pentru că aseară după meci nu m-am mai uitat la televizor. Cine știe de ce e supărat? Chiar nu pot să comentez.

Văd că peste tot unde e scandal apare numele meu. De ce se întâmplă asta chiar nu știu. Eu nu am nicio treabă cu ce se întâmplă la echipă. Ce treabă am eu?”, a spus Silvian Cristescu, conform Fanatik.

Ce a declarat Cristiano Bergodi la finalul meciului Universitatea Craiova – FC Voluntari:

“E ceva aici care nu îmi place deloc. Jucătorii aud lucruri care nu-mi plac din tribune. Lumea vorbește că aici e un prost, dar am avut 11 meciuri, dintre care 10 victorii! Am pierdut doar 30 de minute cu CFR! Nu-mi place deloc când persoane din anturajul echipei vorbesc despre noi. Dacă ar fi suporteri și ne-ar înjura aș spune… dar sunt persoane din anturajul echipei.

Ne pare rău că am ieșit din Europa. Eu sunt primul care a greșit, poate că am subestimat echipa aceea. A fost o rușine, am ieșit. Am jucat aici 11 meciuri și am câștigat 10 partide. Am făcut 30 de minute proaste cu CFR și zicea lumea că sunt prost. Parcă toată lumea de aici nu e mulțumită. Sunt persoane care vorbesc în continuare Acum, dacă Dinamo Moscova a fost eliminată, ce?! Jucătorii se sinucid? Știu că am dezamăgit multă lume, mi-am asumat, am spus că eu sunt de vină, dar nu putem să vorbim mereu despre Georgia, Georgia, Georgia”, a tunat Bergodi la finalul confruntării.

 

 

 

The post Silvian Cristescu, prietenul lui Mihai Rotaru care-l deranjează pe Cristiano Bergodi!? Reacția fostului căpitan al oltenilor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă