Sicrie în valoare de aproximativ 200.000 lei, descoperite de polițiștii de Frontieră în Portul Constanța VIDEO

1 lună in urmă 34

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, 220 bucați sicrie demontate, introduse în țară prin folosirea de acte nereale.

În data de 03.09.2021, polițiștii de frontieră s-au sesizat din oficiu şi au efectuat control fizic, în cooperare cu lucrători vamali, asupra unui container sosit în Portul Constanta Sud Agigea din China, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza judetului Satu Mare, administrată de un cetățean italian.

Astfel, au fost descoperite, în plus față de cele declarate, 220 sicrie demontate, introduse in țară prin folosirea de acte nereale.

Bunurile, în valoare de peste 200.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală.


Citeste si:

Un șofer de dubă a intrat în viteză în România prin Vama Veche și a fugit zece kilometri cu polițiștii de frontieră pe urme

 ”Pare că USL revine în forță”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă