Șicanare în trafic cu pistolul din plastic, în Vaslui. Doi șoferi au fost reținuți

2 luni in urmă 12

Un șofer din Huși, județul Vaslui, care a scos pe geamul mașinii un pistol din plastic, după o șicanare în trafic, a fost reținut. Cu același pistol, acesta a amenințat un bărbat aflat într-o stație de benzină. A fost reținut și un alt vasluian, care a lovit intenționat mașina șicanată.

Polițiștii din Huși le-au făcut dosare penale celor doi bărbați, ambii în vârstă de 34 de ani, din municipiul Huși și comuna Stănilești, județul Vaslui, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, distrugere și amenințare.

Ofițerii au stabilit că joi în zori, bărbatul de 34 de ani din Huși, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, a șicanat în trafic un alt autoturism condus de un bărbat de 39 de ani. Ulterior, bărbatul de 34 de ani a ieșit pe geam având în mână un pistol, care a fost găsit cu ocazia percheziției autoturismului și s-a dovedit a fi un pistol neletal, confecționat din metal și plastic.

În șicanarea din trafic, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost acroșat de mașina condusă de bărbatul de 34 de ani, din Stănilești.

De asemenea, bărbatul din Huși a distrus oglinzile unui autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, care se afla într-o stație de benzină și l-a amenințat cu același pistol pe proprietarul acesteia.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși.

Totodată, bărbatul din comuna Stănilești a fost amendat cu 1.160 lei, iar bărbatului din Huși i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 30 de zile.

Editor : D.C.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă