Și MM Stoica s-a băgat peste Toni Petrea: „Recunosc, am insistat să joace acest fotbalist”

1 lună in urmă 1

„Niță în teren… aia a fost singura mea implicare la meciul cu Dinamo! Am insistat să joace Niță, aveam mare încredere în el și nu m-a dezamăgit.

Dacă ne băteam joc de meciul ăla, nu mai intrau Tănase, Olaru și Coman la pauză. Noi am avut penalty la Niță, și Oaidă a ratat o ocazie mai mare decât un penalty”, a declarat Stoica în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

VIDEO. A recunoscut în direct: „Cei de la FCSB mi-au dat bani la negru la transfer!”

Adrian Niță (18 ani pe 8 martie) este noua speranță de la FCSB și fotbalistul din Liga 1 cu cea mai mare clauză de reziliere, 150 de milioane de euro, dar clubul roș-albastru e acuzat că nu a dat banii pe atacant!

În direct la GSP LIVE, Ionel Dănciulescu a povestit luni dimineață că antrenorul său de la copii și juniori, Ion Pârvulescu, este supărat pe clubul FCSB din cauza transferului lui Adrian Romeo Niță, puștiul cu clauza de reziliere record din fotbalul românesc. La rându-i, Pîrvulescu îi acuză pe oficialii echipei roș-albastre că nu au plătit nici după 3 ani și jumătate indemnizația de formare a lui Niță, de 30.000 de lei. În plus, Pârvulescu a recunoscut că a primit o sumă de la FCSB, de 3.000 de lei, „la negru”, după cum spune el, pe care a împărțit-o cu mai multe persoane de la LPS - detalii, AICI.

FCSB. Niță e cel mai scump fotbalist din Liga 1

Contractul lui Adrian cu FCSB conține un salariu mic, cel mai mic din Liga 1, numai 2.500 de lei lunar, dar clauza de reziliere este imensă: 150 de milioane de euro! Octavian Popescu poate pleca în schimbul a 100 de milioane de euro. Niță e cel mai scump jucător din lot, după valoarea clauzei de reziliere. 

7a fost nota primită de Niță în GSP pentru prestația din partida Dinamo - FCSB 1-0, cea mai mare dintre jucătorii roș-albaștrilor. A jucat titular, 58 de minute

Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - Chindia

Citește mai multe știri despre FCSB:

MM Stoica, intervenție furtunoasă: „Acest arbitru m-a șocat!” » Faza reclamată de managerul FCSBMM Stoica aprinde războiul FCSB - CSA Steaua: „Trebuie stopată! Îmi asum ce spun” + „Plătesc un fotbalist, cu burtă, în Liga 3 cu 6.000 de euro?!”

El e șeicul care conduce Dubaiul și unul dintre bogații lumii. Lovitura pe care a primit-o de la cea de-a șasea soție

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Cum arată nasul Cristinei Joia după ce a fost bătută. Vedeta PRO TV și-a dat masca jos
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă