Și CSM București și SCM Rm. Vâlcea se refuză! A făcut-o Lorena Ostase

2 zile in urmă 11

HANDBAL  ·  HANDBAL

Lorena Ostase joacă din 2016 la CSM Slatina FOTO Kolektiff

Lorena Ostase joacă din 2016 la CSM Slatina FOTO Kolektiff

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2021, 14:47 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 14:47

Pivotul ”naționalei” României, Lorena Ostase a ales să-și prelungească șederea la CSM Slatina, deși a avut oferte concrete de la cele mai bune echipe ale României

Lorena Ostase (23 de ani) era la final de contract cu CSM Slatina, iar cele mai bune cluburi din România și-au dorit-o pe jucătoarea care a impresionat la Europeanul de anul trecut, din Danemarca. Fostă campioană mondială de junioare în 2014, Ostase a avut oferte concrete de la CSM București, SCM Rm. Vâlcea, Gloria Buzău, Rapid București. Numai că ea a ales să mai joace încă un an la Slatina!

"Am decis să continui, pentru un ultim an cu Slatina, pentru seriozitatea și profesionalismul clubului, devotamentul și aportul fanilor, oamenilor iubitori de handbal. Cred cu tărie, intr-un tot unitar, unde valoarea, creativitatea și dorința de muncă pot realiza lucruri extraordinar de frumoase la Slatina", a fost declarația jucătoarei pe contul de Facebook al clubului. CSM Slatina a anunțat că a prelungit contractele și cu Luciana Popescu, Hermina Stoicănescu, Andreea Ivan si Sonia Vasiliu pentru sezonul urmator.

26 de goluria marcat Lorena Ostase pentru România în cele 5 partide jucate la Euro 2020

Mesajul Iuliei Dumanska după ce și-a pierdut antrenorul, Zlatko SaracevicApare o nouă putere pe semicerc: Rapid București! Cinci lovituri de senzație pentru sezonul viitor

Ce făcea soția unui șofer român de TIR în lipsa acestuia. Înregistrările intime pe care bărbatul le-a trimis socrilor

Libertatea

Playtech: Dr. Adina Alberts ȘOCHEAZĂ! Adevărul despre vaccinarea anti-covid-19: ”Doamne, o să spun ceva ce poate o să vă îngrozească!”
17:30 Fotbal, Liga 1

UTA Arad - FC Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Poli Iași

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A

Juventus - Crotone

Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, La Liga

Osasuna - Sevilla

Digi 4, Telekom 4

Program TV complet

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă