Și bătuți, și cu banii luați! Pandurii a primit amenzi în valoare de aproape 13.000 lei, cât și suspendări, după incidentele de la finalul derby-ului local cu Viitorul Pandurii. Adversarii au scăpat ”basma curată”

3 luni in urmă 11

Incidentele de la finalul partidei Viitorul Pandurii – Pandurii 4-3, din etapa a 12-a Ligii a 2-a, când o parte dintre jucătorii și stafful celor două echipe gorjene s-au îmbrâncit și doar intervenția forțelor de ordine a făcut să nu izbucnească o încăierare generală, s-au soldat cu sancțiuni drastice. Doar în defavoarea unei echipe.

În urma raportului întocmit de arbitrul Mihai Amorăriței (Câmpina) și observatorul de joc Ioan Rădulescu (Târgu Jiu), Comisia de Disciplină și Etică a FRF a dat amenzi doar clubului-fanion din Târgu Jiu, Pandurii.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți CITI AICI:

The post Și bătuți, și cu banii luați! Pandurii a primit amenzi în valoare de aproape 13.000 lei, cât și suspendări, după incidentele de la finalul derby-ului local cu Viitorul Pandurii. Adversarii au scăpat ”basma curată” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă