Și-a ucis un prieten în urma unui conflict, după care a tranșat cadavrul și l-a aruncat în râu. Ce se întâmplă acum cu bărbatul care a comis fapta macabră

1 lună in urmă 1

Un bărbat de 58 de ani a fost reținut de polițiștii din Sibiu după ce și-ar fi ucis prietenul, acesta în vârstă de 72 de ani. Crima a avut loc din cauza unui conflict, care s-ar fi iscat spontan, din cauza consumul excesiv de alcool. Ulterior, suspectul de 58 ar fi tranșat cadavrul prietenului său. Pentru a nu lăsa urme, bărbatul a aruncat cadavrul în râul Cibin.

Crimă macabră comisă de un bărbat în urma unui conflict

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a informat, printr-un comunicat de presă, faptul că victima a dispărut de la domiciliu pe 16 februarie. Polițiștii au început o investigație pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Ulterior, aceștia au extins investigația pentru pentru infracțiune de omor și profanare de cadavre. Procurorii spun că victima și-ar fi vizitat prietenul, bărbatul de 58 de ani ce este suspect. Cei doi ar fi consumat prea mult alcool, iar din acest motiv, au început să se certe. Toate acestea s-au petrecut în noaptea de 16 spre 17 februarie.

„Victima a fost lovită de autor probabil cu un cuțit și alte corpuri dure, din autopsie rezultând că a decedat ca urmare a hemoragiei interne și externe. Autorul a lăsat cadavrul în locuința sa până a doua zi când l-a tranșat în mai multe bucăți, le-a ambalat în saci menajeri și i-a aruncat în râul Cibin în noaptea de 17/18.02.2021”, arată comunicatul Parchetului.

Joi, suspectul a fost dus la locul unde ar fi aruncat părțile din cadavru, lângă râul Cibin. Vineri, bărbatul de 58 de ani a fost reținut preventiv pentru a fi prezentat Tribunalului Sibiu. Suspectul este arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

The post Și-a ucis un prieten în urma unui conflict, după care a tranșat cadavrul și l-a aruncat în râu. Ce se întâmplă acum cu bărbatul care a comis fapta macabră appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă