Și-a schimbat Prunea părerea despre Rednic? ”De ce să nu îl văd la Dinamo?”

3 luni in urmă 18

Liga 1: Chindia - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan - FCSB, luni, 21:00, Digi Sport 1

Fostul portar l-ar vedea pe Rednic preluând postul lui Cosmin Contra, mai ales că fostul selecționer și-a făcut publică intenția de a pleca de la echipă.

Florin Prunea: ”L-aș vedea, de ce nu?!”

"Păi de ce să nu îl văd pe Rednic la Dinamo? L-aş vedea, de ce nu?! E dinamovist, dar depinde cine îl angajează. Rednic nu pierde niciun ban, din contră, el şi-a luat banii înapoi din drepturile de TV.

Lui Rednic i s-au dat şi banii pe lojă, i s-au plătit şi lojele pe care le luase, el nu a pierdut. El nu a ajutat, el a imprumutat, a fost doar un creditor", a spus Prunea, pentru AntenaSport.

Mircea Rednic: ”Să răspundă cei care m-au dat afară”

„N-am vorbit cu nimeni despre Dinamo. Eu tot să vin să salvez, dar eu am fost acolo și m-am implicat foarte serios. S-au plătit salarii din banii mei, s-a luat licența din banii mei. Am adus jucători gratis și cu salarii mici, apoi proiectul meu nu s-a mai făcut pentru că am fost dat afară.

Să răspundă cei care m-au dat afară. Ce să fac eu? Să scot castanele aruncate de alții? Eu sunt dispus să ajut. Toți sunt dinamoviști, dar când e vorba despre bani, dispar toți”, a spus Rednic, la Liga DigiSport.

Mircea Rednic: ”Vom face apel. Nu voi lăsa așa lucrurile”

Mircea Rednic și fiica sa, Luana, au pierdut prima etapă a procesului cu Florin Prunea, pe care l-au dat în judecată pentru o declarație făcută în vara anului trecut. Cei doi au la dispoziție 30 de zile pentru a face apel.

„N-am fost colegi foarte mult timp, și chiar mă bucur că n-am fost colegi mult timp. A fost prima etapă a procesului meu cu el, vom face apel. Singurele probe depuse au fost niște extrase din articolele apărute în mediul online.

Așteptăm pe baza instanței răspunsul pentru aceste probe zdrobitoare cum spune el. Motivarea se va da în 90 de zile, durează mult, dar nu voi lăsa așa lucrurile. Eu am adus probe serioase, nu povești, nu articole de ziare”, a spus Rednic, la Liga DigiSport.

Etichete: dinamo , mircea rednic , florin prunea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă