Si-a pierdut portofelul si avea sanse ZERO sa-l mai gaseasca. A venit insa miscarea de GENIU a gasitorului

3 luni in urmă 14

Un barbat care si-a pierdut portofelul pe strada a ramas uimit de modalitatea geniala prin care a fost contactat de gasitor.

Prin intermediul Twitter, Tim Cameron si-a expus intamplarea prin care a reusit sa reintre in posesia unui portofel, in ciuda faptului ca isi luase deja gandul de la el. Cum inauntru nu erau decat niste date bancare, sansele ca Tim sa-si recupereze paguba tindeau spre zero.

I just lost my wallet on the way home from work. I didn't have much identifying info in there so a good Samaritan got in touch with my via my... bank account ????

4x transfers of £0.01 each with a reference up to 18 chars pic.twitter.com/RVK8I1ZctQ

— Tim Cameron (@Timcammm) October 14, 2019

Totusi, persoana care a intrat in posesia portofelului a gasit o metoda ingenioasa de a-l contacta pe Cameron. Folosind datele bancare precizate mai sus, bunul samaritean a facut nu mai putin de 4 tranzactii minime, de 0,01 lire sterline fiecare, iar in dreptul explicatiilor care erau limitate la 18 caractere a trecut, pe rand, mesajul pe care voia sa-l transmita ("salut, ti-am gasit portofelul, suna sau scrie"), alaturand si numarul de telefon.

Creativitatea respectivei persoane a fost apreciata asa cum se cuvine de utilizatorii Twitter, postarea lui Tim Cameron devenind una virala.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă