”Și-a luat ghetele și a fugit din cantonament!”. Fotbalistul din Liga 1 care forțează un transfer în Turcia

1 week ago 40

Liga 1: Botoșani - FC Argeș, joi, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Academica Clinceni, joi, 20:00, Digi Sport 1

Valeriu Iftime, finanțatorul echipei, a confirmat că atacantul francez a fugit din cantonament cu o zi înaintea meciului cu FC Argeș. 

Keyta ar susține că s-ar afla pe lista de achiziții a celor de la Denizlispor, gruparea la care este legitimat și Costel Pantilimon. Problema este că la Denizlispor sunt mari probleme financiare, motiv pentru care însuși goalkeeperul român a depus memoriu la UEFA.

Valeriu Iftime, extrem de supărat pe Keyta. O să cer suspendarea lui!”

Mai mult, Denizlispor ar și vrea să ofere bani pentru Keyta, 300.000 de euro! Oricum ar fi, Iftime nu este de acord cu astfel de presiuni și nici măcar de suma vehiculată

"Am aflat în seara asta că și-a luat ghetele și a fugit din cantonament. Are oferta din Turcia, din ce am înțeles prima liga, dar nu o să-i dau drumul.

Nu e posibil să te comporți în felul asta după ce te-am luat de nicăieri și ți-am dat o pâine. O să cer chiar și suspendarea lui, oricum nu-i dau drumul la turci", a spus Iftime, pentru Fanatik.

Botoșani va juca primul meci oficial din 2021 cu FC Argeș joi, 14 ianuarie ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Etichete: costel pantilimon , valeriu iftime , transferuri fc botosani , denis harut , hamidou keyta , keyta denizlispor
Read Entire Article

Powered By Seo Tools