Și-a dezvăluit chinul și a plâns în fața întregii țări, în direct la TV: ”Sunt aici datorită lui Dumnezeu și a mamei!”

1 lună in urmă 4

Liga 1: Hermannstadt - Sepsi, duminică, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Botoșani - FCSB, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Atacantul a marcat golul victoriei și la interviul de după joc a izbucnit în lacrimi. Fabricio a debutat în seria Paulista, după un an de deziluzii, în care a fost la un pas să renunțe la fotbal.

A izbucnit în plâns în direct la TV, după ce a marcat: ”Am trecut prin multe în ultimii trei ani!”

Jucătorul i-a mulțumit mamei sale, care l-a ținut pe linia de plutire și l-a împins să nu renunțe la visul său.

”Toate acestea sunt rezultatul unei lupte îndelungate și multă muncă, totul cu sprijinul familiei mele și al lui Dumnezeu. Am trecut printr-o mulțime de dificultăți în ultimii trei ani. Chiar i-am zis mamei că nu mai vreau să continui, dar ea a insistat să mă țin de treabă.

Jucam în Serie D și nu aveam multe speranțe. Iar astăzi sunt aici, am decis un meci în campionatul Paulista, datorită lui Dumnezeu și familiei mele”, a declarat Fabricio Daniel, în timp ce plângea în fața camerelor TV.

Drumul lui Fabricio Daniel: ”Să nu renunți niciodată la visurile tale!”

Născut la Araraquara, lângă Sao Paulo, Fabricio Daniel a început să joace la o echipă mică, din Serie D, Ferroviária.

În 2017 părea că a prins mutarea vieții, când a semnat pentru Santos. Doar că a fost trimis la echipa a doua și apoi împrumutat. La Mirassol a ajuns în 2020 și și-a ajutat echipa să promoveze din Serie D, cu 11 goluri.

Interviul dat de Fabricio a fost comentat intens pe rețelele de socializare. ”Aceasta e realitatea fotbalului brazilian. Prima ligă are farmec, dar realitatea este această luptă”, a scris, pe Twitter, un jurnalist brazilian.

”Lupta este adesea lipsită de glorie. Mesajul dat de Fabricio e să nu renunți niciodată la visurile tale”, a reacționat ziaristul Jorge Luiz Rodrigues.

Etichete: fabricio daniel , mirassol
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă