Și-a bătut ambii părinți și a fost arestat! Scene incredibile cu un internațional columbian, participant la Cupa Mondială, scos din casă plin de sânge I VIDEO

2 săptămâni in urmă 1

Incident șocant în Columbia! Fredy Guarin (34 de ani), fostul jucător al lui Inter Milano, a fost reținut de autorități ca urmare a unei bătăi cu părinţii săi chiar în locuința proprie.

Părinții mijlocașului au chemat Poliția ca să raporteze un presupus caz de violență domestică, deși nu se cunosc până acum alte detalii despre evenimente.

„Ofițerii de poliție care au ajuns la fața locului au găsit mai multe persoane cu răni în interiorul unei case în care fiul a avut o altercație împotriva părinților săi”, a recunoscut directorul poliției naționale, generalul maior Jorge Luis Vargas.

Și-a bătut ambii părinți! Internațional columbian, participant la Cupa Mondială, ajuns după gratii

Se vede foarte clar pe niște filmări de pe rețeaua socială Twitter cum ofițerii de poliție în uniformă îl scot pe Guarín, fotbalist participant al Cupei Mondiale din Brazilia 2014, dintr-o casă, foarte nervos și foarte suparat.

#Atención El jugador de Millonarios Fredy Guarín fue conducido por la Policía en Medellín, tras haber protagonizado un episodio de violencia intrafamiliar en la casa de sus padres pic.twitter.com/tf1Mgr6GQf

— BluRadio Colombia (@BluRadioCo) April 1, 2021

Guarin este văzut în timp ce se confruntă cu un poliţist timp de mai multe secunde în faţa casei. Din primele informații se pare că acesta era băut și drogat.

Video: Former Inter midfielder Fredy Guarin was caught on camera seemingly intoxicated and covered in blood as he was taken away by police following a domestic disturbance https://t.co/hym5vQaege #FCIM #Colombia pic.twitter.com/C38y7JRKbx

— footballitalia (@footballitalia) April 1, 2021

Guarin, în vârstă de 34 de ani, a revenit în Columbia la începutul lui 2021, semnând un angajament cu Millonarios de Bogota, după ce şi-a reziliat contractul cu echipa braziliană Vasco da Gama.

Mijlocașul a avut până acum șapte apariții pentru Millonarios, dar a ratat ultimele antrenamente din cauza problemelor personale. Când a părăsit pe Vasco da Gama, tânărul de 34 de ani a revendicat și probleme personale pentru încetarea contractului pe cale amiabilă.

The post Și-a bătut ambii părinți și a fost arestat! Scene incredibile cu un internațional columbian, participant la Cupa Mondială, scos din casă plin de sânge I VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă