Și-a aruncat tricoul în tribune în timpul meciului și a plecat acasă! Clubul l-a dat imediat afară

1 săptămână in urmă 16

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Victoria celor de la Tampa Bay Buccaneers în fața lui New York Jets, 28-24, a fost umbrită de un episod care l-a avut drept protagonist pe Antonio Brown, unul dintre cei mai excentrici jucători din NFL. În sfertul al treilea, din senin, sportivul echipei din Florida și-a scos echipamentul și a plecat spre vestiare.

Galerie Foto

Antonio Brown, jucătorul lui Tampa Bay Buccaneers în NFL, și-a aruncat tricoul în tribune în timpul meciului și a plecat acasă! Clubul i-a reziliat contractul

Colegul său Mike Evans a încercat să-l calmeze, dar fără succes. Brown și-a aruncat tricoul în tribune și ”a sărbătorit” retragerea de pe teren alături de suporteri. Presa de peste ocean susține că aceasta ar putea fi ultima apariție în NFL a jucătorului de fotbal american.

Antonio Brown a plecat de la stadion spre aeroportul din New York escortat de poliție, fără a-și lua rămas-bun de la coechipieri. După meci, antrenorul lui Buccaneers, Bruce Arians, a anunțat că sportivului i se va rezilia imediat contractul cu gruparea din Tampa Bay.

Tom Brady, cel mai bun jucător din NFL și colegul lui Brown, i-a transmis un mesaj de susținere ”dezertorului”: ”Este o situație dificilă. Cred că toată lumea ar trebui să-l sprijine, să facă tot ce este posibil pentru a-l ajuta. Are nevoie. Cu toții îl iubim, ne pasă profund la el. Vrem să-l vedem în cele mai bune condiții și, din păcate, nu va fi cu echipa noastră”, a spus Brady.

Etichete: fotbal american , nfl , tampa bay buccaneers , antonio brown

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă