Showdown Sean Klaiber | Cerințe SBC în FIFA 21, recompense, dată de expirare și ultimele știri despre card

1 lună in urmă 38

EA Sports a lansat un nou card în Ultimate Team, acesta fiind valabil prin seria Squad Building Challenger. Distribuit sub numele de „Showdown”, evenimentul selectează doi jucători de la echipe diferite, iar la finalul meciului, câștigătorul va beneficia de +2 OVR la ratingul general. Cardul fundașului Sean Klaiber are o mulțime de abilități excelente, atât ofensive, cât și defensive, iar un upgrade l-ar transforma în cel mai bun fundaș dreapta din Eredivise.

Pentru seria de atribute pe care fundașul o are în Ultimate Team, prețul este unul destul de modest și accesibil tuturor jucătorilor din acest mod al jocului. Pentru a obține acest card, gamerii sunt nevoiți să achite suma de aproximativ 70.000 monede, în funcție de platforma pe care o folosesc, cât și de cererea de jucători la momentul respectiv, termenul limită fiind de 10 Ianuarie. Fiind primul card special, Electronic Arts i-a oferit o nouă serie de abilități, inclusiv dribling (+16), putere defensivă (+14), pasă (+11) și viteză (+11), comparativ cu versiunea gold rare.

Viteza de 92 este cel mai bun atribut al jucătorului, aceasta fiind compusă dintr-o accelerație de 93 și un sprint de 91, fundașul fiind foarte eficient atunci când vorbim despre prinderea adversarilor din urmă. Pasa de 81 este destul de precisă și creativă, în timp ce driblingul de 83 îi oferă cardului o agilitate de 84, respectiv un control al balonului de 85. Forța fizică de 91 este completată de 3 stele pentru Skill Moves, respectiv 2 stele pentru Weak Foot.

Cum puteți obține cardul fundașului în FIFA 21

GK: André Onana 84-rated (Ajax) LB: Agustín Marchesín 82-rated (Porto) CB: Daley Blind 82-rated (Ajax) CB: Lukáš Hrádecký 86-rated (Bayer Leverkusen) RB: Kieran Trippier 83-rated (Atlético de Madrid) CDM: Quincy Promes 82-rated (Ajax) CDM: Koker 85-rated (Atlético de Madrid) LM: Rafa 83-rated (Benfica) CAM: Miralem Pjanić 85-rated (Barcelona) RM: Ángel Correa 82-rated (Atlético de Madrid) ST: Anthony Lopes 83-rated (Lyon)

The post Showdown Sean Klaiber | Cerințe SBC în FIFA 21, recompense, dată de expirare și ultimele știri despre card appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă