Shakira le vrea înapoi, Gerard Pique le ține expuse în biroul său! Motivul pentru care s-au certat din nou la negocieri

1 săptămână in urmă 9

  • Liga 1: Sepsi - FC Botoșani, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Rapid - CS Mioveni, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Fundașul, care și-a asumat public noua relație cu Clara Chia Marti (23 de ani), a scos-o recent din sărite pe cântăreață, deoarece refuză să îi înapoieze niște premii muzicale extrem de importante pentru columbiancă.

Galerie Foto

Shakira le vrea înapoi, Gerard Pique le ține expuse în biroul său. Ultimul motiv al tensiunilor dintre cei doi

Mai exact, conform presei spaniole, Pique, care este și președintele companiei Kosmos, continuă să aibe expuse în biroul său cele 15 premii Grammy obținute de Shakira de-a lungul carierei sale artistice (n.r. 3 premii Grammy, 12 premii Latin Grammy).

"În biroul lui Pique, grammy-urile câștigate de Shakira încă sunt expuse. Nu i le-a mai dat înapoi", au scris cei de la La Razon. 

Motivul pentru care Pique refuză să îi înapoieze premiile Shakirei ar fi folosirea lor ca monedă de schimb în negocierile ce vor avea loc de acum înainte, a adăugat aceeași sursă. De altfel, fotbalistul a plecat mai devreme, nervos, de la ultimele negocieri cu fosta sa iubită. 

Galerie Foto

Gerard Pique, dat de gol a doua oară. Ar fi înșelat-o pe Shakira și cu fosta iubită a lui Leonardo Di Caprio

Se pare că Clara Chia Marti nu a fost singura infidelitate a lui Pique în relația cu Shakira.

În urmă cu 10 ani, jucătorul Barcelonei ar fi avut o aventură cu Bar Refaeli (37 de ani), un cunoscut model, care a fost iubita lui Leonardo Di Caprio mai mulți ani.

Problemele au apărut după ce Shakira a găsit mesajele lui Pique cu Bar Refaeli, dar nu s-au limitat la doar atât. Au existat și întâlniri intime.

Antipatia reciprocă dintre mine și Pique datează de câțiva ani, am o relație nefericită cu el. Am știut dintotdeauna ce făcea prin Barcelona, pentru că e un oraș mic”, susține fotograful Jordi Martin, citat de Marca.

Galerie Foto

Etichete: gerard pique , shakira , premiu grammy


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă