Shakira a rupt tăcerea după despărțirea de Pique: „E incredibil de greu. Am pus ce aveam mai bun în această relație”

3 zile in urmă 22


Shakira, cântăreața columbiană de 45 de ani, a făcut primele declarații despre despărțirea de Gerard Pique, 35 de ani, fotbalistul de la FC Barcelona, într-un interviu pentru revista Elle, preluat de Daily Mail.


„Of, este foarte greu! N-am vrut să vorbesc la cald, am încercat să procesez totul. Dar încă trec prin asta, separarea noastră este încă în atenția publicului. Este greu nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de greu”, a declarat Shakira.


Atenția constantă asupra vieții ei personale este dificilă: „Încerc să-mi protejez copiii, aceasta este misiunea mea numărul unu în viață. Dar ei aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri neplăcute și îi afectează”.


Întrebată cum comentează noua relație a fostului ei partner, Shakira a răspuns că „sunt detalii prea intime pentru a le împărtăși, cel puțin în acest moment”.


„Pot doar să spun că eu am pus tot ce aveam mai bun în această relație a noastră”, a adăugat artista, care a preferat să se stabilească în Barcelona, pentru cariera lui Pique, în loc să se mute în SUA.


„Unul dintre cei doi a trebuit să facă un sacrificiu. Și am făcut-o eu. Mi-am pus cariera în planul doi și am venit în Spania, să-l susțin, să poată juca fotbal și să câștige titluri. A fost un sacrificiu din iubire”, a încheiat Shakira.


Shakira și Gerard Pique, care formau un cuplu din 2010, au împreună au doi copii, Sasha, 7 ani, și Milan, 9 ani, Cei doi au confirmat despărțirea în luna iunie. Ei nu erau căsătoriți, pentru că artista nu și-a dorit să facă acest pas.


Acum, Pique se iubește cu Clara Chia Marti, care e studentă la PR și are 23 de ani. Cei doi s-ar fi cunoscut în timpul evenimentelor organizate de compania lui Pique, Kosmos.


Foto: EPA


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă