Sfaturile unui furnizor de energie către consumatori: "Dormiţi cu pisica şi lăsaţi uşa cuptorului deschisă". Controversă în Marea Britanie

1 săptămână in urmă 5

Un furnizor de energie din Marea Britanie le-a recomandat consumatorilor, într-o postare pe blogul oficial, să lase uşa cuptorului deschisă după ce gătesc, pentru a eficientiza încălzirea locuinţei.

ProfiMediaImages

Dacă nu aveţi suficiente idei cum să vă mai încălziţi, mai ales că temperaturile au scăzut brusc, iar caloriferele sunt tot călâi, cel puţin în Bucureşti, câteva recomadări vin de la unul dintre cei mai mari furnizori de energie din Marea Britanie. Potrivit sfaturilor date de compania din UK, puteţi să vă... îmbrăţişaţi animalul de companie. Sau să mâncaţi terci, să faceţi curăţenie şi, nu în ultimul rând, să lăsaţi uşa cuptorului deschisă. 

Nu e o glumă, chiar aşa sună postarea făcută de companie pe un blog. Dacă noi românii am pus în practică aceste trucuri de prea multă vreme, se pare că britancii s-au revoltat din cauza acestor recomandări. Aşa că gigantul energetic a şters postarea de pe blog şi a revenit cu scuze.

Povestea pe larg la Observator 17:00, cu Laura Nureldin şi Florin Căruceru.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă