Sfaturi pentru Mirel Rădoi, înainte de preliminariile CM 2022: „I-aș da libertate maximă lui Maxim!”. Primul 11 alcătuit de un fost campion cu Dinamo | EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 3

Adrian Ropotan (34 de ani), fost mijlocaș central la Dinamo, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a alcătuit un posibil prim 11 al echipei naționale în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Fost campion cu Dinamo în sezonul 2006-2007, Adrian Ropotan a acceptat provocarea de a alege echipa de start a României pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia, din preliminarii și a ales și un sistem inedit: 4-4-1-1.

Din echipa ideală a lui Adrian Ropotan nu lipsesc tinerii fotbaliști de la Parma, Dennis Man și Valentin Mihăilă. Ianis Hagi, însă, nu a prins echipa fostului fotbalist de la Dinamo.

Adrian Ropotan și cel mai bun prim 11 al echipei naționale înainte de preliminariile CM 2022

Primul 11 ales de Adrian Ropotan: Lazar – Mogoș, Chiricheș, Nedelcearu, Camora – Mihăilă, Marin, Stanciu, Man – Maxim – Keșeru

„Aș juca 4-4-1-1. Aș opta pentru Lazar în poartă. Mogoș 100%, Chiricheș cu Nedelcearu și Camora. Mijlocaș dreapta, Mihăilă. Aș juca la mijloc cu Marin și Stanciu și în stânga Man. Maxim și Keșeru în atac. I-aș da libertate maximă lui Maxim, să facă ce vrea”, a spus Adrian Ropotan, la ProSport Live.

Lotul convocat de Mirel Rădoi pentru debutul în preliminariile CM 2022

Mirel Rădoi va absenta din cauza infectării cu COVID-19, iar Adrian Ropotan este de părere că acesta este o mare problemă pentru echipa națională, însă are încredere că tricolorii vor obține șase puncte din primele trei meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

„Este un mare minus că Mirel nu poate să fie alături de jucători, dar nici nu vreau să mă gândesc că nu am putea câștiga meciurile cu Macedonia și Armenia. Cu Germania, ok… Sunt mult peste noi”, a mai spus Adrian Ropotan.

Programul primelor meciuri ale României în preliminariile CM 2022

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională) 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională) 31 martie: Armenia – România, ora 19:00

The post Sfaturi pentru Mirel Rădoi, înainte de preliminariile CM 2022: „I-aș da libertate maximă lui Maxim!”. Primul 11 alcătuit de un fost campion cu Dinamo | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă