Sfatul zilei de vineri, 27 august 2021. Nativii Berbec și Rac au nevoie de curaj

1 lună in urmă 14

FANATIK îți aduce sfatul zilei de vineri, 27 august 2021. Citește în continuare și află care sunt previziunile pentru cei 12 nativi.

Sfatul zilei de vineri, 27 august 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Ai nevoie de un impuls ca să-ți pui planurile în aplicare. E momentul să acționezi și să ai încredere că lucrurile vor merge așa cum îți dorești.

Taur

Lucrurile nu merg foarte bine în plan amoros, dar nu trebuie să te consumi prea tare. Oricare ar fi rezolvarea, trebuie să ai mai multă grijă de tine.

Gemeni

S-ar putea să apară mici probleme la locul de muncă, dar lucrurile se vor rezolva dacă te concentrezi și îți păstrezi calmul. E important să nu le transmiți celorlalți o energie negativă.

Sofia Vicoveanca, enervată la culme în timpul unui eveniment. Cine a scos-o din sărite pe artista de muzică populară

Albert Oprea de la Survivor România a vorbit despre viața sentimentală. Are sau nu o iubită?

Rac

Vrei să-ți pui ideile în aplicare, dar te temi că nu vei avea rezultatul dorit. Nu strică să încerci, mai ales că nu ai nimic de pierdut. Ai nevoie de mai multă încredere în propriile forțe.

Leu

Nu știi în ce direcție să te îndrepți. Indiferent dacă problema este în plan personal sau profesional, asigură-te că analizezi bine lucrurile înainte de a lua o decizie.

Fecioară

Nu începi ziua foarte bine, dar reușești cumva să te descurci cu tot ce ai de făcut. Ar trebui să iei pauze atunci când simți că ai obosit.

Avea 14 luni când părinţii săi au legat o bombă de ea şi...

Balanță

Trebuie să ai mai multă răbdare cu tot ceea ce faci. Rezultatele bune nu vor veni instant, dar totul va decurge așa cum ți-ai dori.

Scorpion

Încearcă să nu mai amâni anumite lucruri, fie că este vorba de sănătate sau job. Ocupă-te la timp de anumite chestiuni ca să nu te aglomerezi mai târziu.

Săgetător

Sunt multe lucruri pe care ai vrea să i le spui unei persoane legat de relația voastră, dar nu știi cum va reacționa. Încearcă să te aduni și să-ți exprimi cu sinceritate sentimentele, nu ai de ce să te temi.

Horia Brenciu, momente grele după filmările Masked Singer România. De ce a plâns cântărețul

 joi, 26 august 2021. Surprize pentru nativul Berbec

Capricorn

Fă-ți curaj să încerci lucruri noi și să ieși din zona de confort. Rutina nu te va ajuta să evoluezi și să ajungi acolo unde îți dorești.

Vărsător

Nu trebuie să ai așteptări de la oameni, mai ales dacă cineva apropiat te-a dezamăgit. E mai bine așa decât să suferi din cauza unei anumite persoane.

Pești

Nu traversezi o perioadă bună în plan financiar și ar fi cazul să te rezumi doar la cheltuielile importante, cel puțin până se rezolvă lucrurile.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă