Sfatul zilei de vineri, 23 aprilie 2021. Leii trebuie să aibă mai multă gijă de ei

3 săptămâni in urmă 18

Sfatul zilei de vineri, 23 aprilie 2021, aduce recomandări pentru o atenție sporită la starea de sănătate. Leii trebuie să aibă mai multă gijă de ei.

Astrologii avertizează că pot să apară diverse momente tensionate în familie sau la locul de muncă. Nativii trebuie să-și țină în frâu reacțiile și să se pună și în locul celorlalți.

Pot să apară schimbări și în cconturile bancare ale unor zodii, iar banii se cer a fi chibzuiți. FANATIK vă aduce previziunile complete.

Sfatul zilei de vineri, 23 aprilie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Trebuie să fii atent la cum îți planifici cheltuielile. Vrei să îți rămână bani și pentru sărbători, așa că ai face bine să fii mai chibzuit.

Taur

Ai parte de o zi mai scurtă decât de obicei. Ar fi bine să profiți de timpul liber pentru a fi alături de oamenii dragi.

Gemeni

Ziua aduce conflicte la locul de muncă. Oamenii sunt obosiți și volumul de muncă este din ce în ce mai mare, lucru care naște frustrări. Nervii nu vor rezolva situația.

Rac

Nu sunt prea frumoase momentele de care ai parte în familie. Se pare că oamenii apropiați au ajuns să se sature de schimbările care au avut loc în ultimul an, iar nervii își vor face apariția. Ar fi bine să nu reacționezi din impuls.

Leu

Trebuie să ai mai multă grijă de starea de sănătate. Oboseala și stresul s-au acumulat, iar acest lucru a început să se vadă. Poate ar fi bine să treci pe la medic.

Fecioară

Ți-ai planificat o mică excursie pentru zilele libere. Ai face bine să pregătești totul din timp, să nu riști să uiți detalii importante.

Balanță

Zilele libere nu ți-au adus și odihnă. Ți-au ocupat timpul cu tot felul de activități casnice, iar acest lucru ți-a adus și o stare de oboseală. Ar putea să le ceri ajutorul celor apropiați.

Scorpion

Ai de gând să faci o plimbare, iar orele de muncă par să nu se mi termine. Trebuie să ai mai multă răbdare, dacă te grăbești să termini treaba e posibil să faci unele greșeli.

Capricorn

Sunt diveste proiecte profesionale care îți fac cu ochiul și nu reușești să te hotărâști pentru unul dintre ele. Ai putea să ceri sfatul unui om care a trecut printr-o situație asemănătoare sau cuiva din familie.

Vărsător

Îți trebuie multă voință pentru a termina și această zi. Te simți extenuat și parcă ceva nu funcționează bine, nu te poți concentra, iar creierul tău refuză să coopereze. Ai nevoie de mai multă relaxare.

Pești

Îți dorești ca partenerul de viață să fie mai înțelegător, dar nici tu nu reușești să te pui în locul lui. Trebuie să învățați să faceți unele compromisuri, în caz contrar nu veți reuși să vă înțelegeți.

Cerasela Stafie

Despre autor: Cerasela Stafie Cerasela Stafie este redactor în zona de Lifestyle la Fanatik din septembrie 2020. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. A debutat în presa online la DCNews.ro și a colaborat ulterior la revista online pentru femei Saramonti.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă