Sfatul zilei de sâmbătă, 14 august 2021. Nativul Leu se îndrăgostește

2 luni in urmă 22

Astrele anunță foarte multe provocări, care le vor fi de mare folos nativilor pentru că vor ajunge să descopere lucruri interesante despre ele și despre ceilalți.

De asemenea, prima zi de weekend vine și cu câteva mici conflicte, asta pentru că unele zodii țin cu dinții de propriile convingeri.

Sfatul zilei de sâmbătă, 14 august 2021, pentru fiecare zodie la rând

Berbec

E momentul să stai mai mult în preajma partenerului de viață, să vă bucurați de clipe de neuitat. Lasă totul pentru dragoste.

Adrian Nartea, nevoit să se reorienteze după terminarea serialului Vlad. Ce vrea să facă actorul

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 13 august 2021. Sinceritatea atinge cote maxime pentru mai multe zodii

Taur

Pune piciorul în prag și nu-i mai lăsa pe cei din jur să-ți spună ce să faci. Ia atitudine și demonstrează că poți mult mai mult.

Gemeni

Fii mai responsabil pentru alegerile pe care le faci, nu mai da vina pe ceilalți. Maturizarea nu ar trebui să mai întârzie mult.

Rac

Tensiunile cu partenerul de viață ar putea fi simțite și în afară, în special la locul de muncă unde nu este exclus să răbufnești.

Leu

O nouă poveste de dragoste te stimulează să fii mai bun, să te pui pe primul plan. Gândește-te mai mult la ce îți place să faci.

Fecioară

Retrage-te din grupul de prieteni dacă simți că nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă. Nu mai sta în locurile unde nu ești bine primit.

Balanță

Te gândești la lucrurile pe care poți să le duci la bun sfârșit și acționezi. Este o zi perfectă pentru a face mici planuri de viitor.

Cătălin Botezatu a lămurit cel mai mare mister. De ce a plecat, de fapt, de la Bravo, ai stil! Surpriza e mare

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Irinel Columbeanu. Blanche îi dă lecții acum fostului milionar în ceea ce privește banii

Scorpion

Lucrurile pot degenera în familie pentru că nu accepți să ți se spună ce să faci. Fii atent, să nu pui prea multe paie pe foc.

Săgetător

S-au strâns cam multe îndoieli în sufletul tău și e cazul să scapi de ele. Discută deschis cu o persoană în care ai maximă încredere.

Capricorn

Debarasează-te de trecut și privește înainte. Fii mai optimist și gândește-te mai mult la persoana ta. Nu strică să fii puțin egoist.

Vărsător

În ultima perioadă ai adoptat o atitudine rece și te-ai cam îndepărtat de prieteni și familie. Riști chiar să rămâi singur așa.

Pești

Nu iei deloc lucrurile în serios, dovadă că nu-ți pasă de vorbele care ajung la urechile tale. Faci numai ce te taie capul și atât.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă