Sfatul zilei de duminică, 26 septembrie 2021. Leii trebuie să fie atenți la bani

1 lună in urmă 18

Astrologii anunță că nativii au parte de o zi marcată de armonie și relaxare. Au loc întâlniri cu rudele sau prietenii, mese festive, iar distracția nu lipsește din peisaj.

În schimb, zodiile trebuie să fie atente la excesele de orice fel. Nici planul pesonal nu trebuie lăsat pe planul secund, se pot produce schimbări.

Sfatul zilei de duminică, 26 septembrie 2021, pentru fiecare semn zodical în parte

Berbec

Ziua aduce o invitație din partea unor prieteni, la o petrecere sau o ieșire în oraș. Ar fi bine să nu exagerezi, urmează o zi de muncă și nu vrei să începi săptămâna obosit.

Taur

Pot să apară mici neînțelegeri în viața de cuplu. Sunt nemulțumiri care revin periodic și care s-ar putea rezolva dacă vă așezați la o discuție mai serioasă și sunteți dispuși la a face unele compromisuri.

Cine este marele câștigător de la Asia Express. Bătălia finală s-a dat între două dintre cele mai îndrăgite echipe

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Mistreții și Șerpii primesc bani

Gemeni

Ești preocupat pentru soluționarea unei probleme, poate chiar a unui litigiu. Sunt lucruri pe care nu le poți schimba, oricât de mult ți-ai dori lucrul acesta, și ar fi bine să privești încrezător și să realizezi că, indiferent de rezultat, nu e un capăt de lume.

Rac

Ai parte de momente plăcute alături de prieteni și rude. Cineva te cheamă la o petrecere, iar distracția este la ordinea zilei. Ar fi bine să nu faci excese, nu vrei să regreți a doua zi.

Leu

Ziua vine cu cheltuieli, dar trebuie să fii atent la cât de mulți bani arunci. Nu e cazul să achiziționezi lucruri de care nu ai nevoie în viitorul apropiat, vei creea dezechilibru în situația financiară.

Cum arată

Fecioară

Te bucuri de liniște și pace. Ai rezervat această zi pentru a te relaxa și te odihnești după o perioadă foarte încărcată. E cea mai bună idee, vei reuși să-ți încarci bateriile.

Balanță

Ai șansa să demarezi un proiect sau o afacere alături de cineva. Trebuie să iei în calcul multe lucruri, dar, dacă faci alegerile potrivite, sunt multe șanse să dai lovitura.

Scorpion

Apar schimbări în viața persoanală, odată cu apariția unui om care-ți trezește interesul. Ai putea să faci primul pas și să vezi cum și-ar dori să evolueze lucrurile între voi.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 25 septembrie 2021. O nouă relație pentru Scorpioni

 sâmbătă, 25 septembrie 2021. Berbecul are o surpriză neplăcută

Săgetător

Ai parte de unele drumuri mai lungi și nu sunt tocmai lucrurile pe care îți doreai să le faci în ziua liberă. Privește partea bună a lucrurilor, vei scăpa de multe treburi.

Capricorn

Ți-ai propus să rezolvi unele lucruri ce țin de casă. Poate redecorezi un spațiu, iar ziua va fi una plină. Ai putea să le ceri rudelor să te ajute, vei termina mult mai repede și cu mai puțină oboseală.

Vărsător

Ai parte de zile pline, chiar dacă, teoretic, ar trebui să fie unele de odihnă. Dar vin și veștile bune, îți ies lucrurile cum ai sperat și ai parte de multe reușite.

Pești

Este posibil să ai unele surprize din punct de vedere al sănătății. Trebuie să nu îți asumi riscuri, să contactezi un specialist și să-i urmezi sfaturile.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă