Sfatul zilei 9 Martie 2021: nativii Capricorn nu trebuie să mai stea pe gânduri şi să-şi găsească un scop

1 lună in urmă 20

Sfatul zilei 9 Martie 2021: Specialiştii astrologi le recomandă nativilor Rac să fie curajoşi şi să creadă în ideile lor, persoanele Fecioară trebuie să mizeze astăzi pe lucrurile pe care le fac cel mai bine iar nativii Capricorn nu trebuie să mai stea pe gânduri şi să-şi găsească un scop.

Sfatul zilei 9 Martie Berbec

Persoanele Berbec au astăzi tendinţa să gândească foarte departe anumite lucruri şi entuziasmul lor îi poate îmbinge să ia decizii din pripă pe care nu neapărat că le vor regreta, dar le va fi cel puţin greu să le facă faţă. Prin urmare, specialiştii astrologi rcomandă să îţi notezi ideile pentru moment şi să le păstrezi pentru clipa în care vei avea tot necesarul la dispoziţie pentru a puneîn practică astfel încât să nu te pui singur într-o situaţie inconfortabilă.

Sfatul zilei 9 Martie Taur

În ceea ce îi priveşte pe nativii Taur, ziua de astăzi este plină de trăiri şi emoţii inedite ca urmare a unui entuziasm generat de câteva idei ce v-au venit de curând şi pe care sunteţi nerăbdători să le puneţi în practică. Aşadar, te sfătuim să nu mai stai pe gânduri şi să pui în aplicarea ceea ce ţi-ai propus deoarece este posibil ca următoarea perioadă să fie aglomerată şi să nu îţi mai permită timpul să te ocupi în felul în care ţi-ai fi dorit.

Sfatul zilei 9 Martie Gemeni

În această zi nativii Gemeni au mare nevoie să comunice cu partenerul de cuplu deoarece se poate să vă aflaţi într-o perioadă guvernată de incertitudini şi până nu căpătaţi lămuriri în privinţa aspectelor care vă intrigă nu reuşiţi să vă concentraţi asupra aspectelor importante din viaţa dumneavoastră. Prin urmare vă sfătuim să daţi lucrurile pe faţă deoarece este foarte probabil ca şi partenerul să îşi dorească asta. Căutaţi un teren neutru şi pregătiţi-vă întrebările din timp astfel încât să nu omiteţi nimic din vedere.

Sfatul zilei 9 Martie Rac

Posesorii însemnului zodiacal al Racului se duc astăzi cu gândul foarte departe şi acest lucru poate fi în avantajul lor dacă sunt şi analitici în privinţa perspectivelor pe care le iau au în vedere. Dacă iei în consideraţie să îţi deschizi propria afacere deoarece simţi că actualul lor de muncă nu te mai avantajează, să ştii că aplombul tău de curaj poate fi foarte apreciat de către persoane care pot să îşi dorească să vă sponsorizeze pentru acesta sau chiar să se asocieze cu dumneavoastră.

Sfatul zilei 9 Martie Leu

Referitor la persoanele Leu, se produce o schimbare în rutina lor şi acest lucru poate să vă dea peste cap pentru o perioadă dacă nu vă mobilizaţi rapid. În acest sens, specialiştii astrologi spun că este foarte important astăzi să prioritizaţi şi să vă ocupaţi în principal de activităţăile, proiectele sau prezentările care au un termen limită pentru a nu ajunge să fiţi presaţi de acesta şi din cauza stresului să fie afectată calitatea acestuia.

Sfatul zilei 9 Martie Fecioară

Eşti foarte îndemânatic şi creativ în această zi şi, prin urmare, până şi specialiştii în domeniul astrologiei te susţin să fructifici această stare. Eşti capabil să faci multe lucruri astăzi şi cel mai bine ar fi să te concentrezi exclusiv pe cele care îţi ies foarte bine deoarece, în acest fel, se poate să avansezi foarte mult din punct de vedere profesional şi cel puţin pentru o perioadă vei fi acoperit şi scutit de efort.

Sfatul zilei 9 Martie Balanță

În ceea ce îi priveşte pe nativii Balanţă, aceştia au o zi extrem de bună deoarece se iau decizii importante în ceea ce priveşte perspectivele lor de viitor. Specialiştii astrologi recomandă să schimbaţi tactica şi, chiar dacă implică un efort suplimentar, nu renunţaţi la activităţile extra deoarece ele pot să aducă un venit suplimentar consistent şi, mai ales în această perioadă, ei pot să grăbească lucrurile în atingerea unui scop material.

Sfatul zilei 9 Martie Scorpion

Ziua de astăzi le oferă persoanelor Scorpion oportunitatea de a descoperi că sunt unilateral înzestraţi şi multitalentaţi astfel că nu este cazul să se impacienteze dacă ultimul lor proiect nu a avut rezultatele la care se aşteptau. Te sfătuim aşadar să fii perseverent şi să îţi încerci norocul ori de câte ori ai ocazia deoarece nu se ştie de unde sare iepurele în cazul tău. În plus, dacă nu îţi iese, poţi în orice moment să schimbi şi să o iei de la capăt cu ceva nou.

Sfatul zilei 9 Martie Săgetător

Este o perioadă aglomerată în viaţa nativilor Săgetător şi asta poate să afecteze relaţia de cuplu. Te sfătuim să comunici deschis cu partenerul sentimental despre situaţia în care te afli deoarece acesta poate să te ajute fie cu o părere, fie găsiţi împreună o soluţie sau cel puţin te sprijină moral. Oricum ar fi, este bine să fii deschis şi să încerci să nu mai ţii în tine lucrurile care te fac nefericit deoarece la un moment dat ele te vor copleşi.

Sfatul zilei 9 Martie Capricorn

Referitor la nativii Capricorn, un gând din trecut te ţine captiv sau un scenariu închipuit şi te împiedică să progresezi, să ai rezultate. Specialiştii astrologi sunt de părere că pentru a ieşi din această stare este nevoie ca de astăzi să faci o schimbare în ceea ce priveşte rutina ta şi astfel sunt şanse crescute să te refaci. Găseşte-ţi un scop, indiferent cât ar fi de mic şi încearcă să îţi mobilizezi toate resursele pentru a-l atinge.

Sfatul zilei 9 Martie Vărsător

Motivaţia ţi-o poţi contrui înfăptuind treptat diverse activităţi de pe urma cărora câştigi rezultate rapide. Prin urmare, chiar dacă energia ta este scăzută în această zi, ambiţionează-te şi depăşeşte-ţi limitele pentru a nu lăsa ziua să treacă degeaba, fără să laşi ceva concret. Chiar dacă începutul pare greu, pe măsură ce îţi intri în ritm, lucrurile vor deveni din ce în ce mai uşoare şi mai plăcute.

Sfatul zilei 9 Martie Pești

În ceea ce îi priveşte pe nativii Peşti, aceştia se află într-o zi în care gândurile lor sunt foarte organizate şi se duc în foarte multe părţi astfel că specialiştii astrologi  le recomandă acestora să micşoreze ritmul în tot ceea ce îşi propun să facă şi, dacă situaţia nu o impune, ar fi mai bine să amânaţi proiectele şi activităţile importante pentru ziua de mâine când se preconizează că te vei afla într-o stare mai bună.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă