Sfatul zilei 30 Martie 2021: Peștii sunt sfătuiți să își țină emoțiile în frâu

2 luni in urmă 18

Sfatul zilei 30 Martie 2021: Ziua de astăzi va fi una ce va aduce multe reușite în viața nativilor. Peștii sunt sfătuiți să își țină emoțiile în frâu, Berbecii nu trebuie să spună nimănui ce vor sa facă, iar Fecioarele sunt sfătuite să îi ajute pe ceilalți.

Sfatul zilei 30 Martie Berbec

Pentru ca planurile lor să poată fi duse la bun sfârșit, acești nativi sunt sfătuiți să nu spună nimănui ce vor să facă.

Energiile negative ale celor din jur le pot afecta reușitele, iar cel mai bine ar fi să țină pentru ei ceea ce vor să facă.

Nu se recomandă să împărtășească ideile lor cu nimeni, deoarece oamenii le pot băga bețe în roate, iar rezultatul final să fie exact opusul la ce se așteptau ei.

Sfatul zilei 30 Martie Taur

Sfatul de care Taurii au parte astăzi este acela că nu trebuie să le dea satisfacție celor care le vor răul.

Oamenii din jurul lor sunt destul de răi, nu au intențiile pe care le afișează, așa că se recomandă să nu aibă nicio discuție cu ei, în special despre lucrurile din viața lor care nu merg atât de bine pe cât și-ar dori.

Cel mai bine ar fi să țină pentru ei aceste lucruri, deoarece persoanele care nu îi plac se vor bucura, cu siguranță.

Sfatul zilei 30 Martie Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să nu aibă încredere în nimeni din jurul lor, deoarece există posibilitatea de a fi lucrați pe la spate.

Se anunță o perioadă foarte bună pentru acești nativi, iar multe persoane vor încerca să profite de pe urma lor. Se recomandă să nu aibă încredere în nimeni, deoarece pot fi lucrați pe la spate extrem de ușor.

Cel mai bine ar fi să nu aibă încredere în nimeni, să țină totul pentru ei și ce au de vorbit să vorbească doar cu familia și prietenii cei mai apropiați.

Sfatul zilei 30 Martie Rac

Racii sunt sfătuiți să nu închidă ochii la spusele celorlalți.

Lumea va începe să vorbească, dar și să spună foarte multe lucruri chiar de astăzi, iar multe persoane vor spune întâmplări care nu au fost adevărate. Cum Racii sunt firi timide, nu este deloc exclus ca aceștia să tacă și să nu reacționeze.

Dacă vor ca acest fel de lucruri să fie evitate, Racii sunt sfătuiți să nu închidă ochii la ceea se spun ceilalți, să ia atitudine și să nu lase lumea să spună ceea ce nu este adevărat.

Sfatul zilei 30 Martie Leu

Sfatul pe care Leii îl primesc astăzi este să nu se certe.

Stresul și agitația de astăzi își vor spune cuvântul, iar Leii riscă să reacționeze foarte urât din cauza lucrurilor care urmează să se întâmple. Sunt sfătuiți să nu recurgă la ceartă, deoarece lucrurile se pot agrava, iar situațiile, oricum tensionate, se pot înrăutăți.

Așadar, pentru a evita astfel de situații incomode și greu de gestionat, Leii nu trebuie să se certe astăzi, ci să își folosească tot calmul.

Sfatul zilei 30 Martie Fecioară

Pentru ziua de astăzi, Fecioarele sunt sfătuite să îi ajute pe cei din jur.

Fie că este vorba de oamenii mai amărâți, fie că este vorba de colegii de la serviciu, de persoanele dragi din familie sau de un necunoscut, acestea sunt sfătuite să apeleze la latura lor bună și să facă foarte mult bine.

Multe persoane au nevoie de ajutor, iar ele sunt cele care pot face acest lucru.

Sfatul zilei 30 Martie Balanță

Sfatul pe care Balanțele îl primesc astăzi este să fie mai tolerante.

Chiar dacă au foarte multe pe cap, iar cerințele celor din jur le enervează foarte tare și adoptă o atitudine nu tocmai plăcută, Balanțele trebuie să învețe să fie mult mai tolerante astăzi.

Pentru a evita certuri care chiar nu își au rostul, dar și pentru a avea o relație bună cu ceilalți, acești nativi trebuie să accepte oamenii de lângă ei așa cum sunt ei.

Sfatul zilei 30 Martie Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiți să se consulte cu familia în legătură cu planurile de viitor pe care le au.

Vor să facă multe, energia și nerăbdarea nu le mai dau pace, dar nu este totul chiar atât de ușor. Deși au idei foarte bune, este destul de greu să se hotărască asupra celor mai bune și, tocmai din acest motiv, acești nativi sunt sfătuiți să ceară ajutorul familiei.

Sfatul zilei 30 Martie Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să nu mai fie atât de drastici cu ei înșiși.

Greșelile și zilele mai proaste sunt normale, iar acest lucru nu înseamnă că nu mai pot face față. Sunt doar perioade din viața lor, perioade ce vor trece, fără doar și poate. Pentru a nu se demoraliza și mai tare, acești nativi sunt sfătuiți să nu fie foarte drastici cu ei înșiși, deoarece lucrurile nu se vor rezolva în acest fel.

Calmul și răbdarea vor rezolva lucrurile, mai mult ca sigur.

Sfatul zilei 30 Martie Capricorn

Sfatul pe care nativii Capricorn îl primesc astăzi este să nu mai fie cu capul în nori.

Au avut parte de o perioadă foarte frumoasă și plină de evenimente mulțumitoare pentru ei și, din acest motiv, starea care i-a copleșit în ultimul timp a fost una de euforie.

Pentru ca toate lucrurile pe care le au de făcut să meargă bine, Capricornii sunt sfătuiți să nu mai fie cu capul în nori și să se concentreze asupra sarcinilor pe care le au de făcut.

Sfatul zilei 30 Martie Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiți să se gândească foarte bine la ceea ce vor să facă în viața de cuplu.

Deoarece lucrurile au avansat foarte mult și extrem de repede, partenerul de viață are anumite așteptări de la nativii Vărsător, iar aceștia trebuie să se decidă ce vor să facă mai departe.

Sunt sfătuiți să trateze acest capitol cu multă răbdare și maturitate, pentru a nu-și răni partenerul.

Sfatul zilei 30 Martie Pești

Sfatul astrelor pentru Pești este să își țină sentimentele în frâu.

Fericirea, dar și entuziasmul pe care le simt datorită perioadei înfloritoare din viața lor îi fac să fie foarte mulțumiți de ceea ce au realizat până acum. Însă, acest lucru poate avea și efecte negative. Dacă nu își controlează sentimentele, acestea pot interveni în rutina lor de zi cu zi, la serviciu și așa mai departe.

Așadar, pentru o foarte bună funcționare a lucrurilor din viața lor, Peștii trebuie să își țină în frâu sentimentele.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă