Sfatul zilei 16 Martie 2021: nativii Leu trebuie să acorde o a doua șansă

1 lună in urmă 9

Sfatul zilei 16 Martie 2021: Specialiștii astrologi îi sfătuiesc astăzi pe nativii Fecioară să fie direcți și să nu își mai menajeze partenerul, nativilor Scorpion li se recomandă să se asigure că mesajul pe care doresc să îl transmită este înțeles corect, iar nativii Leu trebuie să acorde o a doua șansă.

Începe-ți ziua cu dreptul citind sfatul pe care ți-l dau astrologii pentru această zi!

Sfatul zilei 16 Martie Berbec

Este posibil ca în această zi să apară invitații din partea unor oameni dragi pe care nu i-ați mai văzut să petreceți timp împreună. Astrologii vă recomandă să vă faceți loc în program și să acceptați, pentru a păstra bunele relații.

Sfatul zilei 16 Martie Taur

Dacă vă trece prin gând ideea unei renovări, ar fi bine să aduceți această propunere în fața plenului familiei, deoarece este foarte posibil ca intențiile să vă fie împărtășite.

Sfatul zilei 16 Martie Gemeni

Astăzi este posibil să fii nevoit să umbli pe afară și pe la instituții pentru a obține niște acte. Deși te vei confrunta cu indolență și comoditate din partea unora, tu ai nevoie să fii calm pentru a-ți atinge scopul.

Sfatul zilei 16 Martie Rac

Dacă te-ai decis să pleci în vacanță, o idee bună ar fi să te consulți și cu partenerul sentimental cu privire la alegerea destinației sau destinațiilor, spun specialiștii în domeniul astrologiei.

Sfatul zilei 16 Martie Leu

Este posibil ca un prieten apropiat sau poate chiar partenerul să fi călcat strâmb în ultima perioadă și te afli în ipostaza în care ai de luat o decizie. Recomandarea astrologilor este să iei în considerație oferirea unei a doua șanse.

Sfatul zilei 16 Martie Fecioară

De dragul de a nu răni persoanele dragi, eviți situațiile în care ar trebui să le spui oamenilor ce te deranjează. Este o zi în care ai face mai mult bine dacă ai spune ce te nemulțumește la acțiunile partenerului.

Sfatul zilei 16 Martie Balanță

Astăzi, nativii Balanță se află într-o formă excelentă, iar recomandarea specialiștilor astrologi pentru ei este să evite pe cât posibil să facă promisiuni, deoarece pot surveni întâmplări neașteptate care vor împedica îndeplinirea acestora.

Sfatul zilei 16 Martie Scorpion

În această zi este posibil ca oamenii alături de care participi la o discuție să fie distrași din diferite motive. Astfel, dacă vrei ca ideile tale să fie auzite, specialiștii astrologi îți recomandă să te asiguri că mesajul pe care dorești să îl transmiți va fi înțeles corect.

Sfatul zilei 16 Martie Săgetător

Ești un om care face adesea compromisuri însă de această dată ar fi mai bine să îți expui punctul de vedere. Așadar, astrologii îți recomandă să nu îți mai lași opiniile la urmă, ci, dimpotrivă, să cauți să le aduci în atenție.

Sfatul zilei 16 Martie Capricorn

Ești în momentul în care intenționezi să vinzi, poate, mașina sau casa, cu intenția de a face o schimbare. Deși poate fi tentant să accepți oferte mai mici decât ai sperat pentru a face rost de bani repede, astrologii recomandă să mai aștepți.

Sfatul zilei 16 Martie Vărsător

Este posibil să fi făcut o achiziție însemnată, astfel că, fără doar și poate, ai nevoie de un nou plan de bătăie cu privire la cheltuirea resurselor financiare. Nu îți face griji, concentrează-te pe muncă, iar lucrurile vor reveni la normal!

Sfatul zilei 16 Martie Pești

Dacă te confrunți cu o perioadă în care ai de luat decizii și ești confuz, specialiștii astrlogi recomandă să nu eziți să faci apel la ajutorul unui prieten sau ale familiei…

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă