Sfatul zilei 12 Februarie 2021: Peștii sunt îndemnați să aibă grijă la cum îi tratează pe cei din jur

2 săptămâni in urmă 115

Sfatul zilei 12 Februarie 2021: Vărsătorii nu trebuie să se complice, iar Peștii sunt îndemnați să aibă grijă la cum îi tratează pe cei din jur. Se anunță o zi agitată.

Sfatul zilei 12 Februarie Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să își vadă doar de îndatoririle lor și să nu se lase derutați de ceea ce se întâmplă în jur.

Nebunia care are loc zilele acestea în jurul Berbecilor le va da foarte mari bătăi de cap și va fi aproape imposibil să se concentreze doar asupra lucrurilor care îi privesc pe ei înșiși. Vor avea tendința să își îndrepte atenția și către ceea ce se întâmplă în jur, iar acest  lucru îi va costa scump.

Pentru ca totul să meargă ca pe roate, iar ca finalul zilei să aducă un rezultat mulțumitor, Berbecii sunt sfătuiți să nu acorde prea multă atenție lucrurilor care nu îi privesc.

Sfatul zilei 12 Februarie Taur

Pentru Tauri, sfatul zilei este să elimine starea de tristețe care îi copleșește.

O stare care nu îi definește îi copleșește astăzi și le va fi destul de greu să facă lucrurile așa cum trebuie. Se vor concentra asupra stării de tristețe și vor încerca să caute miezul problemei, dar mai mult rău își vor face.

Cel mai bine ar fi să-și îndrepte atenția către cu totul altceva, deoarece această stare va dispărea oricum.

Sfatul zilei 12 Februarie Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să aibă mai multă încredere în ideile pe care le au.

Deși li se par niște idei banale sau nu la fel de bune pe cât ar vrea ei să fie, adevărul este cu totul altul. Au un spirit de observație foarte bun și, tocmai din acest motiv, ideile lor sunt cele mai bune, fiind și cele mai apropiate de realizare.

Acesta este un dar și ar trebui să îl fructifice.

Sfatul zilei 12 Februarie Rac

Racii sunt sfătuiți să se retragă atunci când simt că nu mai aparțin unui loc.

Dacă acești nativi văd că, indiferent ce ar face, munca lor este în zadar, ar trebui să își facă bagajele și să părăsească anturajul în care nu se mai integrează. Nu este un capăt de țară, nici foarte greu de făcut, dar trebuie să aibă puterea de a pleca dintr-un loc.

Sfatul zilei 12 Februarie Leu

Sfatul zilei, pentru Lei, este să meargă în continuare pe drumul lor, fără să plece urechea în stânga și în dreapta.

Lumea este rea, invidioasă și, de fiecare dată când va vedea că unei persoane îi merge bine, va încerca să îi bage bețe în roate. Leii nu trebuie să se lase influențați de ceea ce spun cei din jur, iar ceea ce vor ei să facă este mult mai important decât ceea ce spun cei din jur.

Sfatul zilei 12 Februarie Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să ia în considerare adoptarea unei schimbări în viața lor.

Multe lucruri s-au întâmplat în ultimul timp, multe lecții au fost învățate în ultima perioadă, iar acest lucru îi va face pe nativii Fecioară să se gândească la o posibilă schimbare.

Indiferent că este vorba de o schimbare de atitudine sau de viață, aceasta le va prinde foarte bine.

Sfatul zilei 12 Februarie Balanță

Sfatul pe care astrele îl au pentru Balanțe este să nu dea vrabia din mână pe cioara de pe gard.

Chiar dacă au un plan foarte bine stabilit deja și știu cum ar decurge lucrurile, Balanțele nu ar trebui să renunțe la el, deoarece a doua variantă nu este destinată succesului. Sunt foarte mari șansele de a eșua și, chiar dacă pare o variantă mult mai bună decât prima, succesul nu este garantat.

Sfatul zilei 12 Februarie Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiți să nu se implice în certuri.

Vor spune lucruri pe un ton nu tocmai prietenos, modul în care o vor face va fi unul tăios și nu va ieși nimic bun din acest lucru. Tot ei se vor enerva, tot ei își vor pierde timpul, deoarece rezultatul va fi același.

Cel mai bine este să stea la distanță de certuri și scandaluri și să își concentreze atenția pe ceea ce chiar contează.

Sfatul zilei 12 Februarie Săgetător

Sfatul pentru Săgetători este să fie mai calculați în acțiuni.

Nu trebuie să se arunce cu capul înainte și nici să își impună ideea, deoarece lucrurile nu sunt chiar așa cum cred ei. Cel mai indicat ar fi să se consulte cu cei din jur și să ia toți o decizie înțeleaptă.

Pentru randamentul echipei, dar și pentru a obține un rezultat satisfăcător la finalul zilei, nu trebuie să creadă că ideile lor sunt cele mai bune.

Sfatul zilei 12 Februarie Capricorn

Capricornii sunt sfătuiți să stea acasă astăzi, deoarece pot fi victime colaterale.

Nu este chiar cea mai bună zi a lor și multe lucruri rele se pot întâmpla, iar ei pot fi implicați fără voia lor. Se pot trezi prinși într-o ceartă, pot da naștere unei neînțelegeri, pot fi implicați într-un accident. Chiar dacă nu va fi vina lor, starea lor de spirit se va schimba și ziua va fi compromisă.

Dacă vor sta acasă, vor evita toate aceste situații inconfortabile.

Sfatul zilei 12 Februarie Vărsător

Nativii zodiei Vărsător sunt sfătuiți să nu se complice astăzi, deoarece unele lucruri vor fi în zadar.

Nu trebuie să facă din țânțar armăsar, nu trebuie să facă o problemă mai grea decât este, ci trebuie să vadă situația exact așa cum este ea.  Dacă vor complica lucrurile, nu vor putea face față tuturor situațiilor ce vor trebui rezolvate, iar programul lor se va aglomera.

Dacă nativii Vărsător nu vor complica lucrurile și nu le vor acorda mai mută atenție decât este necesar, ziua va fi una reușită.

Sfatul zilei 12 Februarie Pești

Sfatul pe care nativii zodiei Pești îl primesc astăzi este să fie atenți la modul în care îi tratează pe cei din jur.

Sunt firi orgolioase, extrovertite, care se enervează cât ai zice „pește”, iar acest lucru le poate aduce probleme. Felul lor de a fi este destul de greu de acceptat de anumite persoane, mai ales când aceștia încep să îi trateze pe cei din jur într-un mod nerecomandat. În consecință, persoanele cu care intră în contact pot adopta o atitudine rece, distantă, și pot avea foarte mult de pierdut din această cauză.

Dacă nativii Pești vor ca lucrurile dintre ei și cei din jur să decurgă așa cum ar fi normal, trebuie să aibă grijă la atitudinea pe care o adoptă față de cei din jur.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă