Sfatul lui Ilie Dumitrescu pentru Gigi Becali + cum l-a poreclit pe patronul FCSB-ului

4 zile in urmă 2

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Gigi Becali nu mai este dispus să facă investiții majore la FCSB și încearcă să scape de jucătorii cu salarii mari. Astfel, Claudiu Keșeru a intrat pe ”lista neagră” a patronului vicecampioanei. În cele din urmă, atacantul și omul de afaceri au ajuns la un acord pentru a continua colaborarea până în vară.

  • Claudiu Keșeru mai are contract cu FCSB până în vară și are un salariu de 25.000 de euro pe lună.

Ilie Dumitrescu l-a sfătuit pe Gigi Becali să se bazeze pe Claudiu Keșeru + cum l-a poreclit pe patronul FCSB-ului

Cum Keșeru a evoluat deja pentru două cluburi în acest sezon, Ludogorets și FCSB, iar regulamentul nu-i permite să-l bifeze și pe al treilea, pentru a evita să se antreneze singur timp de jumătate de an, atacantul l-a rugat pe Becali să-l păstreze în lot.

Patronul FCSB-ului a fost de acord, dar l-a anunțat pe internaționalul român că va prinde puține minute în partea a doua a sezonului. Ilie Dumitrescu a lăudat mutarea lui Gigi Becali de a-l ține pe Keșeru și l-a sfătuit pe latifundiar să profite de experiența lui vârfului, care poate ajuta gruparea roș-albastră în lupta pentru titlu, din poziția de atacant central.

Pe finalul discursului, analistul Digi Sport a stârnit zâmbete în platoul Digi Sport, după ce a dezvăluit porecla pe care i-a pus-o lui Gigi Becali.

Peisajele și lumea animalelor din Norvegia sunt de o frumusețe rară. Hai în vizită în Nordul Sălbatic pe DIGI Animal World, azi de la 22:00!

A mutat destul de bine cu Keșeru. S-a reluat o relație normală de lucru. Ai nevoie de un număr 9, fără un `9` nu ai cum să ai o exprimare consistentă. Gigi Becali decide acolo și cu siguranță nu va juca, dar eu, din exterior, spun că echipa asta are nevoie de un număr 9, de Tănase într-o poziție în care dă cel mai bun randament...

Există competiție pe posturi, revine și Florinel, îl ai și pe Tavi Popescu, pe Cordea, pe copilul ăsta, Ianis Stoica, despre care a ajuns să se vorbească și în Anglia... Dar până la urmă, `El Genio`, cum îi spun lui Gigi, va lua cea mai bună decizie”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club.

  • 4 goluri în 13 meciuri a reușit Keșeru pentru FCSB în acest sezon.

VIDEO Ilie Dumitrescu l-a poreclit ”El Genio” pe Gigi Becali

Etichete: gigi becali , claudiu keseru , ilie dumitrescu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă