Sezonul rece vine cu oferte speciale!

1 săptămână in urmă 12

Cu SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență în Dermatologie București, tinerețea persistă până la adânci bătrâneți! Pentru că ne dorim să ne surprindem plăcut pacienții de fiecare dată, pentru această iarnă v-am pregătit super-promoții: vouchere-cadou și discount-uri pentru cele mai căutate servicii disponibile la Skinmed Clinic.

1. TRATAMENTE INJECTABILE

*Pentru cele/cei care apelează la tratamente injectabile, Skinmed Clinic oferă în prag de Sărbători reduceri substanțiale la injectabile. Acum puteți arăta fabulos de Crăciun & Revelion cu "All Face Lift nechirurgical", uitând de riduri și de semnele bătrâneții cu cele mai sigure și eficiente tehnici și substanțe de injectare! 2000 de lei discount pentru toate cele 3 etaje faciale – și întoarcem timpul cu 10 -15 ani!

Perioada promoției: 15 noiembrie – 15 decembrie 2021.

2. OZONOTERAPIE

*Pentru cei/cele care doresc să dispună de beneficiile curei de Ozonoterapie (autohemoterapie majoră cu ozon), Skinmed Clinic dăruiește:

* 2 ședințe gratuite la pachetul de 10 ședințe plătite. Dureri de spate, oboseală cronică, picior diabetic, imunitate scăzută? Toate își găsesc ameliorarea / vindecarea cu această terapie, ale cărei beneficii le puteți descoperi pe site-ul clinicii.

*Scăpați de varice în cel mai eficient mod! Pentru pacienții care apelează la scleroterapie în cadrul Skinmed Clinic, avem un pachet special cu terapie cu ozon, care intensifică vindecarea și grăbește rezultatele. Astfel, până la data de 31 decembrie 2021, puteți alege între cele două variante active în prezent:

Puteți beneficia acum de 4 ședințe de autohemoterapie majoră cu ozon la numai 1000 lei sau 2. Puteți beneficia de 5 ședințe de autohemoterapie majoră cu ozon și 5 ședințe de terapie intravenoasă cu vitamina C la doar 1950 lei în loc 2700 lei!

3. Pachete GINECOLOGIE

Descoperiți cele 5 pachete de servicii ginecologice, pregătite special pentru sănătatea & frumusețea dumneavoastră!

*Healthy Lady Premium - Pentru evaluarea ginecologică obligatorie anuală, care cuprinde principalele analize, veți beneficia de un discount de 130 lei.

*Pentru că Sânii frumoși înseamnă sâni sănătoși, vă invităm la screening cu unul dintre specialiștii clinicii Skinmed, la un cost extrem de ofertant: 199 lei în loc de 400 lei!

* Perfect Lady Premium – Dacă doriți o evaluare completă din punct de vedere ginecologic, puteți beneficia de oferta actuală, economisind cca. 400 lei.

* Forever Young Premium- Profitați de reducerea de 20% pentru orice serviciu de estetică ginecologică dacă ați achiziționat la Skinmed Clinic unul dintre următoarele servicii: epilare laser sau remodelare corporală cu Accent Prime!

*Estetica ginecologică cu Femitight – Femilift

Dacă vă numărați printre femeile care au parte de senzații neplăcute la nivelul zonei genitale, de scăderea satisfacției sexuale sau de pierderea involuntară a urinei, rejuvenarea laser CO2 este soluția. Skinmed Clinic vă propune Oferta Rejuvenare Femilift/Femitight 3+1 (plătești 3 ședințe, una este din partea casei)!

4. Epilare definitivă cu laser

* Cu toții, și bărbați și femei, avem zone de păr nedorit. Epilarea definitivă cu lasere performante este, în prezent, cea mai eficientă soluție. Astfel, Skinmed Clinic vă oferă 3 ședințe gratuite la 3 achiziționate (pentru orice zonă corporală dorită).

*Epilarea laser cu Soprano Ice Platinum

Ați achiziționat deja 2 pachete epilare laser? Atunci primiți 50% discount la orice alte ședințe de epilare definitivă sau de remodelare corporală cu Accent Prime!

5. Remodelare corporală cu Accent Prime – „arma letală” pentru grăsimea localizată, celulită, vergeturi și piele flască! Skinmed Clinic vă propune 3 ședințe + 3 ședințe gratis cu cel mai performant device la nivel mondial!

6. Laserterapia ClearLift - Reîntinerirea facială fără timp de recuperare și fară efecte adverse, cu o singură ședință pe lună! Pentru rezultate spectaculoase, se recomandă 6 ședințe. Plătiți 4 ședințe și Skinmed Clinic vă oferă cadou 2 ședințe în valoare de 2000 lei!

7. Refresh your skin! Superhidratare pentru tenul dumneavoastră cu cel mai performant tratament al momentului - OxyGeneo (microdermabraziune umedă/RF/US). Profitați de Oferta specială marca Skinmed Clinic, primind o ședință gratuită la achiziționarea unui pachet de 3 ședințe de oxigenare a pielii din interior!

8. Spuneți ADIO ACNEE! Profitați de Oferta specială a Centrului de tratament al acneei – lasere care tratează leziunile active, dar și semnele reziduale. Discount peste 30% la fiecare ședință (400 lei în loc de 635 lei)!

9. OFERTELE ANUALE

*Suntem loiali partenerilor fideli! Pentru că sunteți important (a) pentru noi, Skinmed Clinic vă oferă cadou suma de 100 lei pentru orice achiziție din cadrul Centrului (procedură/abonament/produse etc.) cu valoare de minimum 2000 lei!

*Birthday Voucher – LA MULȚI ANI! Pentru că meritați să fiți mereu frumos/oasă și sănătos/oasă, de ziua dumneavoastră de naștere, Skinmed Clinic vă oferă cadou suma de 200 lei!

*Prietenii la nevoie se cunosc! Skinmed Clinic vă oferă cadou un Voucher în valoare de 200 lei dacă ne recomandați sau ne vizitați clinica împreună cu un prieten/o prietenă.

Pentru orice detalii ne puteți contacta la 0786356361 sau pe adresa: [email protected]

Vă așteptăm cu drag la Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București!

Toate Ofertele le puteți descoperi aici: https://www.skin-med.ro/oferte-speciale/.

Citeste si:

11 site-uri cu promoții speciale au fost amendate de Comandamentul Special Black Friday al ANPC

Comandamentul Special Black Friday a amendat cu 275.000 de lei 11 site-uri cu promoţii speciale, informează Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC). "În prima zi de...

Reduceri de 59% la vacanţele pe litoralul românesc pentru vara 2022. Sunt cele mai mari discounturi din acest an

Românii îşi pot achiziţiona sejurul la mare, în staţiunile autohtone, pentru vara 2022 cu reduceri de până la 59%. Sunt cele mai mari discounturi din an, pentru că la pachetele deja...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă