„Sezonul acesta, următorul și următorul!”. Mauro Icardi s-a hotărât pentru cine vrea să joace: „Nu a existat niciun dubiu!”

2 luni in urmă 31

Fanii lui Paris Saint-Germain și-au petrecut vara emoționați, după ce au existat semnale că Mauro Icardi ar putea părăsi gruparea din capitala Franței.

Atacantul a încheiat abia acum această adevărată telenovelă, anunțând prin intermediul rețelelor de socializare că și-a adunat gândurile și s-a decis în privința viitorului său. Fotbalistul argentinian susține că de fapt nu a existat niciodată vreun dubiu legat de alegerea sa, în ciuda speculațiilor.

Icardi s-a hotărât nu doar în privința sezonului următor, ci a anunțat deja pentru cine va evolua în următorii trei ani.

Icardi le dă o veste fantastică fanilor: „Sezonul acesta, următorul și următorul!”

Vârful de atac argentinian nu va pleca de pe „Parc des Princes” prea curând, fiind hotărât să își ducă la bun sfârșit contractul pe care îl are cu Paris Saint-Germain. Angajamentul dintre cele două părți este valabil până în 2024, astfel că ofensiva parizienilor este asigurată chiar și în cazul unei eventuale plecări a lui Kylian Mbappe, care nu duce lipsă de interes din partea altor cluburi europene.

„Sezonul acesta, următorul și următorul! Nu a existat niciodată vreun dubiu! Hai, PSG!”, se arată în postarea argentinianului de pe rețelele de socializare.

Mauro Icardi a venit la Paris Saint-Germain în 2020, de atunci bifând 20 de apariții în tricoul francezilor. Fotbalistul a marcat de șapte ori în acest timp, fiind unul dintre preferații tribunei de pe „Parc des Princes”.

În această vară s-a speculat mult pe marginea unei plecări a argentinianului de la PSG, printre cele mai probabile destinații numărându-se campionatul Angliei. De asemenea, atacantul ar fi fost tentat de o revenire în Serie A, unde a mai jucat între 2013 și 2020 pentru Inter Milano, pentru care a marcat 111 goluri în 188 de apariții.

Salariul său, de peste 8 milioane de euro, a fost considerat însă mult prea mare pentru cluburile interesate de serviciile sale, astfel că Icardi va evolua în continuare pentru francezii de la PSG.

The post „Sezonul acesta, următorul și următorul!”. Mauro Icardi s-a hotărât pentru cine vrea să joace: „Nu a existat niciun dubiu!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă