Sezonul 11 „Românii au talent”. Concurenta care a urcat pe scena de la Pro TV pentru a-și găsi calea

1 lună in urmă 1


„Românii au talent” 2021 sezonul 11 a revenit la PRO TV pe 5 februarie. Cei patru jurați (Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu) vor juriza cei mai talentați români. Află ultimele informații despre „Românii au talent” 2021 sezonul 11.


În ce zile se difuzează „Românii au talent” 2021


UPDATE 22 martie: Ediția de luni de la Românii au talent aduce în prim plan povești de viață spectaculoase, una dintre acestea fiind și a Laurei Dinu.


După ce a absolvit Facultatea de Teatru în Londra, specialitate solo
performing teatru film, a călătorit împreună cu colegii să predea teatru educațional.
Au trecut prin Tanzania și Turcia, iar apoi s-a stabilit în Norvegia alături de
fostul ei iubit. 


După ce s-a despărțit de el, s-a mutat în România. În urma cu 5 luni s-a dus
într-o mânăstire ca să se spovedească. A simțit nevoia sa mai stea așa ca a
rămas acolo 5 luni cu gândul sa intre în ceata monahală. 


UPDATE 16 martie: Vlad Ciobanu are doar 5 ani și a revenit din nou pe scena „Românii au talent”, în ediția de luni, 15 martie, după ce anul trecut a câștigat premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Felul în care a recitat poeziile i-a cucerit pe jurați.


Un exemplu pentru cei din jurul lui, preotul Alexandru Balaban, din Dăeni, a venit pe scenă alături de Corala Nihil Sine Deo.


După ce și-a spus povestea și modul în care a schimbat totul în comunitate, interpretarea corului a completat o apariție #unusiunu!


„Asta înțeleg prin destinul unui preot”, a spus Florin Călinescu, iar Alexandra Dinu a ținut să sublinieze că astfel de oameni ajută ca lucrurile să meargă mai bine: „Mă bucur din suflet că există oameni ca dumneavoastră”.


UPDATE 15 martie: „Românii au talent” continuă și în această seară, cu o ediție spectaculoasă. Jurații vor avea parte de numere care îi vor lăsa cu gura căscată. Unul dintre concurenți îl va cuceri definitiv pe Florin Călinescu.


„Florine, eu ca tine vreau să fiu”, îi va spune micul concurent juratului de la PRO TV.


UPDATE 11 martie: Ziua de vineri, 12 martie,  aduce o nouă ediție „Românii au talent”. Alți concurenți sunt pregătiți să lase emoțiile în culise și să îi convingă pe cei patru jurați că merită să le ofere DA-ul care să îi ducă în următoarea etapă.


Un tânăr va urca pe scenă cu visuri mari: „Planul e să vă
bag în povestea mea”. Dansul acestuia îl va face pe Andi Moisescu să tragă o
concluzie surprinzătoare: „finalul îl surprinde cu spatele. Din respect de
sine”. Ce dans a pregătit și ce vor crede și ceilalți jurați, aflăm mâine
seară.


Tot atunci, „un simplu om care vrea să facă muzică”, după cum se caracterizează, le va propune juraților o piesă îndrăzneață, creație proprie. Ceea ce la prima vedere va părea o simplă declarație de dragoste se va transforma într-una dintre cele mai sincere și neașteptate povești.


Un concurent le va povesti juraților că s-a îndrăgostit de o fată dintr-un alt oraș... în urma unui comentariu de pe facebook. „Ea e singurul colț de rai pe care l-am simțit vreodată”, va recunoaște el înainte de a îi cânta. De altfel, Andra nu se va feri să îi spună că „prima parte a interpretării am luat-o ca pe un zbucium din sufletul tău”, iar Alexandra îi va spune că a resimțit tot momentul ca „un act de sinceritate”.


UPDATE 9 martie: Una dintre surprizele serii trecute a fost Adriana Popescu, pasionată de hairstyling, care a oferit una dintre cele mai neașteptate prezentări de modă. Ținutele fetelor au fost create din extensii de păr natural, făcând ca totul să pară spectaculos.Alături de o serie de modele, printre care și cântăreața Bianca Rus, concurenta a demonstrat că pasiunea poate depăși orice provocări. „Este prima dată când văd așa ceva”, a recunoscut Alexandra Dinu, iar Andi a concluzionat că „emisiunea îi impulsionează să fie creativi”.


UPDATE 8 martie: Luni seara, un tânăr concurent care va urca pe scenă ne va arăta cum se pot îmbina cuvinte precum ”asfalt, încredere, robinet, pantofi, scaun” într-un freestyle rap care va primi aprecierile juraților. 


Dacă spectacolul este la dublu, sfârșitul și începutul săptămânii sunt garantat #unusiunu! Drept urmare, în seara de 8 martie, surprizele se vor ține lanț.  Gabriel este un alt concurent care va urca pe scenă și va impresiona juriul. “Am fost animator în discoteci în Spania. Nu mă dau la o parte!”, spune acesta.


UPDATE 5 martie: În ce-a de-a noua ediție a sezonului 11, surprizele se țin lanț. Chiar dacă la prima vedere o revenire este mult mai ușoară decât o primă apariție, o tânără concurentă de 10 ani va sublinia că nu este deloc așa.


„A fost o minune că am putut să vin și anul acesta. Aș spera să iau golden buzz”, va spune ea înainte de a urca pe scenă.


Dansul, limbajul universal al pasiunii, va fi din nou în centrul atenției. Un grup format din mai multe perechi va demonstra că iubirea, munca și dorința de a face show sunt ingredientele care stau la baza unui moment de neuitat. „Dansul îi face pe oameni mai frumoși”, va sublinia Andi Moisescu după ce se va bucura de spectacolul de pe scenă.


UPDATE 25 februarie: O nouă ediție „Românii au talent” revine la Pro Tv vineri, 26 februarie.


După ce îl va cunoaște pe un concurent de 25 ani din Brașov care va demonstra ce poate face din pasiunea lui pentru bicicletă, Andra va recunoaște: „Niciodată nu este prea târziu să te apuci de acest sport”. Ce o va convinge el pe jurată să promită că va încerca, aflăm în noua ediție. Direct din Tenerife pe scena celui mai iubit show de divertisment își va face apariția un artist stradal, de 34 ani, care va testa limitele imposibilului. „Sunt nebun, recunosc”, va admite acesta la finalul unui moment în care jurații vor primi cu teamă spre scenă.


Este cea de-a șaptea ediție a acestui sezon, iar surprizele
nu se opresc! Mâine seară, unul dintre jurați va acorda un nou golden buzz...
pentru un talent total neașteptat. ”Ceea ce pare imposibil, uneori se poate”, va
fi concluzia serii.


UPDATE 22 februarie: Talentul merge mai departe, iar luni seara spectacolul va aduce momente care vor tăia răsuflarea juraților, dar și a celor de acasă.


Un performer va reuși să o facă pe Andra să aplaude în picioare și să spună: „Cuvintele pălesc în fața talentului tău”, iar reîntoarcerea unui iubit concurent va aduce energia și buna dispoziție în platou.


UPDATE 19 februarie: Și vinerea aceasta vom avea parte de povești de viață puternice și oameni care au depășit multe provocări pentru a ajunge unde sunt.


Unul dintre cei care au acceptat provocarea competiției va prezenta în fața juraților o poveste de viață impresionantă: după ce a lucrat 3 ani într-o corporație, a luat o decizie radicală.


„M-am gândit că trebuie să fac ceva, să scap de job”. Ce a urmat, pare desprins dintr-o poveste de film... a început să cânte pe stradă: „Este o experiență interesantă care te apropie de oameni”. Ce va interpreta și ce vor crede jurații despre el, aflăm în curând.În cea de-a cincea ediție a sezonului, un contorsionist va urca pe scenă cu un mesaj neașteptat: „Nu este un moment tradițional de circ” și cu o prestație care-l va face pe Pavel Bartoș să declare: „Omul e din altă lume”. Ce a pregătit concurentul și cum a făcut ca totul să fie posibil, vedem vineri seară.  


UPDATE 15 februarie: O nouă ediție a show-ului „Românii au talent” începe diseară, de la 20:30, la PRO TV.


Sofia Maria Brok este unul dintre concurenții care vor urca pe scena de la „Românii au talent”, în ediția de diseară. Talentată și foarte charismatică, fetița de 6 ani va reuși să îi impresioneze pe toți încă din culise.Micuța nu se lasă păcălită de figurinele din carton cu Smiley și Pavel Bartoș, iar dialogul cu cel din urmă este unul savuros. „Sunteți fake”, i-a spus Sofia, care a fost curioasă ce s-a întâmplat cu Andi ”Morisescu”.


UPDATE 12 februarie: Vineri seara, „Românii au talent” sezonul 11 revine cu o ediție spectaculoasă. A fost un sezon atipic, filmat în condiții speciale, iar acest lucru a condus și la faptul că o premieră va fi înregistrată.


În cea de-a treia ediție ne vom reîntâlni cu oameni care au descoperit magia scenei talentului în alte sezoane, iar acum vor reveni cu vise mari.


„Sper să mă recunoască domnul Florin. Vreau să fie cea mai frumoasă seară din viața mea”, va spune o puștoaică de doar 10 ani.


O concurentă de 87 de ani va aduce în fața juraților o poveste emoționantă: „Întotdeauna mi-am dorit să cânt.


Știu romanțe, știu muzică populară, de toate”. Ce vor spune jurații despre prestația ei, dar și cum va reacționa Andra când va fi provocată să cânte un refren alături de concurentă, vedem mâine.


UPDATE 8 februarie: Cornel Marin este unul dintre eroii celei de-a doua ediții din sezonul 11 „Românii au talent”.


La 39 de ani, viața l-a încercat de mai multe ori pe bărbat, însă de fiecare dată a reușit să depășească momentele dificile și să o ia de la început, anunță Pro TV.La 17 ani s-a electrocutat când s-a adăpostit de ploaie sub
un stâlp de înaltă tensiune. A stat timp de trei săptămâni în comă, iar medicii
au fost nevoiți să-i amputeze brațele. ”Speranța aceasta trebuie predată
din când în când”, a spus Andi Moisescu. 


UPDATE 5 februarie: În prima ediție, concurenți care și-au dorit de mult timp să vină în fața juraților, au demonstrat că pot găsi partea bună și în astfel de perioade și au profitat de timpul liber pentru a-și îndeplini un vis.


„De ani de zile de când există show-ul nu apucam să ajungem pentru că ori plecam ori abia veneam în țară. Să fim în fața publicului românesc, ne bucură”, vor spune membrii unei familii, soț și soție.


Un concurent va depăși limitele imposibilului și îi va face pe jurați să rămână fără respirație cu un număr cunoscut la nivel mondial! Un moment greu de uitat va primi și comentarii pe măsură de la maestrul Florin Călinescu:


„Faptul că tu ai pus în pagină acest lucru demonstrează că omul nu are limite”. Să fie oare unul dintre concurenții pe care-l vom vedea și în etapele următoare?


UPDATE 25 ianuarie: Din 5 februarie, concurenții care au vrut să-și depășească limitele și au venit în fața juraților vor demonstra că munca și pasiunea i-au condus spre cel mai înalt nivel. În premieră, în acest an, emisiunea Românii au talent va fi difuzată de două ori pe săptămână: vinerea și lunea!


Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu i-au jurizat pe acei concurenți care și-au luat destinul în mâini și au vrut să fie cunoscuți celor de acasă prin talentul lor.


Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neașteptate și reprezentații nemaivăzute au reușit să scrie povestea viitorului sezon.Pavel Bartoș și Smiley au stat în culise și i-au încurajat pe concurenți înainte de intrarea pe scenă. Ca de fiecare dată, bucuria celor care au primit cel puțin 3 de DA și au ajuns în etapa următoare a fost sărbătorită!


Vestea că din 5 februarie ne vom revedea a adus deja o mare bucurie! Aceasta este completată de faptul că în acest sezon... spectacolul este la dublu. Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu 2 ediții pe săptămână.


Cine sunt jurații Românii au talent 2021 - sezonul 11


Anul acesta, la masa juriului se vor afla, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și actrița Alexandra Dinu, cea care îl va înlocui pe Mihai Petre.


Andra, jurata care se află la masa juriului ”Românii au
talent încă din primul sezon, a făcut câteva dezvăluiri despre noua
ediție.


„Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon!


Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil.


Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, a declarat Andra.


Marele premiu la Românii au talent 2021 este în valoare de 120.000 de euro.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă