Sezonul 11 „Românii au talent”. Ce se va întâmpla în cea de-a treia ediție a emisiunii. „Sper să mă cunoască domnul Florin”

2 săptămâni in urmă 242


„Românii au talent” 2021 sezonul 11 a revenit la PRO TV pe 5 februarie. Cei patru jurați (Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu) vor juriza cei mai talentați români. Află ultimele informații despre „Românii au talent” 2021 sezonul 11.


În ce zile se difuzează „Românii au talent” 2021


UPDATE 12 februarie: Vineri seara, Românii au talent, sezonul 11 revine cu o ediție spectaculoasă. A fost un sezon atipic, filmat în condiții speciale, iar acest lucru a condus și la faptul că o premieră va fi înregistrată.


În cea de-a treia ediție ne vom reîntâlni cu oameni care au descoperit magia scenei talentului în alte sezoane, iar acum vor reveni cu vise mari.


”Sper să mă recunoască domnul Florin. Vreau să fie cea mai frumoasă seară din viața mea”, va spune o puștoaică de doar 10 ani.


O concurentă de 87 ani va aduce în fața juraților o poveste emoționantă: ”Întotdeauna mi-am dorit să cânt.


Știu romanțe, știu muzică populară, de toate”. Ce vor spune jurații despre prestația ei, dar și cum va reacționa Andra când va fi provocată să cânte un refren alături de concurentă, vedem mâine.


UPDATE 8 februarie: Cornel Marin este unul dintre eroii celei de-a doua ediții din sezonul 11 „Românii au talent”.


La 39 de ani, viața l-a încercat de mai multe ori pe bărbat, însă de fiecare dată a reușit să depășească momentele dificile și să o ia de la început, anunță Pro TV.La 17 ani s-a electrocutat când s-a adăpostit de ploaie sub
un stâlp de înaltă tensiune. A stat timp de trei săptămâni în comă, iar medicii
au fost nevoiți să-i amputeze brațele. ”Speranța aceasta trebuie predată
din când în când”, a spus Andi Moisescu. 


UPDATE 5 februarie: În prima ediție, concurenți care și-au dorit de mult timp să vină în fața juraților, au demonstrat că pot găsi partea bună și în astfel de perioade și au profitat de timpul liber pentru a-și îndeplini un vis.


„De ani de zile de când există show-ul nu apucam să ajungem pentru că ori plecam ori abia veneam în țară. Să fim în fața publicului românesc, ne bucură”, vor spune membrii unei familii, soț și soție.


Un concurent va depăși limitele imposibilului și îi va face pe jurați să rămână fără respirație cu un număr cunoscut la nivel mondial! Un moment greu de uitat va primi și comentarii pe măsură de la maestrul Florin Călinescu:


„Faptul că tu ai pus în pagină acest lucru demonstrează că omul nu are limite”. Să fie oare unul dintre concurenții pe care-l vom vedea și în etapele următoare?


UPDATE 25 ianuarie: Din 5 februarie, concurenții care au vrut să-și depășească limitele și au venit în fața juraților vor demonstra că munca și pasiunea i-au condus spre cel mai înalt nivel. În premieră, în acest an, emisiunea Românii au talent va fi difuzată de două ori pe săptămână: vinerea și lunea!


Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu i-au jurizat pe acei concurenți care și-au luat destinul în mâini și au vrut să fie cunoscuți celor de acasă prin talentul lor.


Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neașteptate și reprezentații nemaivăzute au reușit să scrie povestea viitorului sezon.Pavel Bartoș și Smiley au stat în culise și i-au încurajat pe concurenți înainte de intrarea pe scenă. Ca de fiecare dată, bucuria celor care au primit cel puțin 3 de DA și au ajuns în etapa următoare a fost sărbătorită!


Vestea că din 5 februarie ne vom revedea a adus deja o mare bucurie! Aceasta este completată de faptul că în acest sezon... spectacolul este la dublu. Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu 2 ediții pe săptămână.


Cine sunt jurații Românii au talent 2021 - sezonul 11


Anul acesta, la masa juriului se vor afla, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și actrița Alexandra Dinu, cea care îl va înlocui pe Mihai Petre.


Andra, jurata care se află la masa juriului ”Românii au
talent încă din primul sezon, a făcut câteva dezvăluiri despre noua
ediție.


„Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon!


Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil.


Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, a declarat Andra.


Marele premiu la Românii au talent 2021 este în valoare de 120.000 de euro.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă