Serviciul de emitere a rovinietei și a peajului, ÎNTRERUPT temporar vineri, 13 august

2 luni in urmă 21

Serviciul de emitere a rovinietei și a peajului, ÎNTRERUPT temporar vineri, 13 august Serviciul de emitere a rovinietei și a peajului, ÎNTRERUPT temporar vineri, 13 august

Plata rovinietei și a taxei peste poduri se va face cu întreruperi în primele ore ale zilei de vineri, 13 august, anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) . 

JOI, 12 AUGUST 2021, 14:13

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

Sistemul Informatic de Emitere Gestiune şi Monitorizare a Rovinietei (SIEGMCR) va funcţiona cu întreruperi ca urmare a unor lucrări de mentenanţă  în noaptea de joi spre vineri, între orele 00:00 - 5:00, a anunțat, joi, CNAIR.

"Vineri, 13.08.2021, în intervalul orar 00:00 - 05:00, sunt programate unele lucrări de mentenanţă ale SIEGMCR, motiv pentru care emiterea rovinietelor şi peajelor poate fi îngreunată/întreruptă pentru perioade scurte de timp", precizează CNAIR într-un comunicat de presă.

SIEGMCR este deţinut de CNAIR şi cuprinde 106 puncte de control al valabilităţii rovinietei pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă