Servicii profesionale de depozitare mobilă București

2 săptămâni in urmă 12

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021, 16:28 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 16:28

Nu mai este deloc o problemă mutarea dintr-o locuință în alta sau mutarea sediului propriei firme. Nu este deloc complicat să apelați la serviciile unei firme profesionale, care oferă o multitudine de servicii de transport și mutare. Mai ales, firmele cu experiență pot interveni și în situații mult mai complexe: depozitări pe termen lung sau scurt, dacă noua locație nu este gata, transporturi în condiții foarte bune în alte localități și în străinătate, transportul obiectelor grele, împachetarea și despachetarea tuturor lucrurilor, debarasarea mobilei, etc.

O ofertă foarte avantajoasă!

ProfessionalMovers.ro este o firmă românească cu sediul în București care oferă servicii de foarte bună calitate de mutări, transport, debarasare și depozitare mobilă în multe localități din țară, în București și în orice localitate din străinătate.

Așadar, dacă doriți să vă mutați în unul din următoarele orașe din țară: Constanța, Brașov, Sibiu, Cluj, Ploiești, Iași, Timișoara sau Pitești, nu va fi nevoie decât de un singur apel telefonic la numărul de telefon 0735.280.723 postat pe site-ul companiei. Unul din reprezentanții companiei va prelua solicitarea dumneavoastră și vă va comunica toate posibilitățile pe care le aveți pentru a vă muta lucrurile la noua locație.

Compania dispune de suficiente resurse logistice și de personal serios cu experiență în domeniul mutărilor pentru a face față cu succes oricărui tip de solicitare.

Este unul din avantajele majore ale colaborării cu această companie experimentată. Spre exemplu, compania poate să vă pună la dispoziție servicii de ambalat și despachetat, servicii de debarasare mobilă, servicii de demontare și montare mobila, servicii de transport, servicii de depozitare mobilă, etc.

Servicii de depozitare mobilă

Pe parcursul unei mutări pot apare situații neprevăzute care necesită soluții rapide! Spre exemplu, există posibilitatea ca vechea dumneavoastră locuință să poată fi vândută în condiții foarte avantajoase înainte ca noua locație să fie eliberată sau reamenajată. În această situație vă vor fi utile serviciile de depozitare mobila incluse în oferta companiei ProfessionalMovers.ro

Aveți, astfel, posibilitatea să închiriați un container de 40 mc sau chiar și o boxă specială. Acestea se găsesc în interiorul unei hale care este bine păzită și închisă. Aceste servicii sunt disponibile în momentul de față doar în orașul București. Depozitarea se poate face pe perioade lungi sau scurte de timp,  în funcție de nevoile dumneavoastră.

Sunt servicii foarte apreciate de către clienții care doresc să se mute repede din orașele de provincie în București sau chiar și de cei care doresc să se mute din străinătate, în România.

De asemenea, această companie dispune și de un depozit pentru depozitarea mărfurilor de diferite categorii care are o capacitate de 3000 de mc. Este un depozit izolat termic, compartimentat, dotat cu sistem de climatizare, sistem de iluminare nocturnă și sistem de alarmă modern. Este supravegheat video și paza este asigurată de către firme de securitate timp de 24/24 ore.

Pentru persoanele care optează pentru serviciile de depozitare, compania oferă discount-uri interesante pentru alte categorii de servicii contractate.

Fiecare categorie de servicii poate fi contractată independent de toate celelalte. Merită să solicitați oferta și serviciile de consultanță puse la dispoziție, care sunt complet GRATUITE.

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă s-a VACCINAT anti-covid!?! DOVADA care e virală în online: 'Are pe conștiință morțile a mii de oameni'


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă