Serie A: Napoli – Lazio, meciul în care doar victoria contează » Atacăm profitul la cota 1.57!

3 săptămâni in urmă 21

Joi, de la ora 21:45, va avea loc Napoli – Lazio, duelul urmând a conta pentru runda cu numărul 32 din Serie A.

Miza celor trei puncte puse în joc pe „Diego Armando Maradona” este uriașă, cele două formații fiind angrenate în lupta care să le permită prezența în ediția viitoare a cupelor europene. Napoli abrodează duelul de pe locul 5 cu 60 de puncte, fiind la patru lungimi de locul 4 pe care se află Atalanta, care va juca tot astăzi pe „Olimpico” cu AS Roma și la 5 puncte de Juventus, campioana impunându-se cu Parma, scor 3-1, duelul fiind analizat perfect de noi AICI.

Echipa lui Gennaro Gattuso trece printr-o formă foarte bună având 5 victorii în ultimele 7 etape. Pe teren propriu, napoletanii au adunat 11 meciuri cosnecutive fără eșec, seria cuprinzând 9 victorii și 2 remize.

Lazio, cinci victorii consecutive în Serie A! 

O perioadă bună traversează și Lazio. Aflați pe locul 6, la două lungimi în spatele napoletanilor, Ștefan Radu & co vin pe „Diego Armando Maradona” după cinci victorii consecutive in Serie A, două dintre acestea fiind bifate în deplasare cu Udinese și Verona.

De la Napoli vor absenta în acest meci Escalante și Luiz Felipe, ambii accidentați, din același motiv urmând a lipsi din tabăra adversă Ghoulam și Ospina, în timp ce Demme este suspendat. În tur, Lazio și-a valorificat avantajul terenului propriu impunându-se cu scorul de 2-0 grație reușitelor semnate de Immobile si Luis Alberto.

Remiza nu avantajează nicio formație motiv pentru care ne așteptăm ca ambele să joace totul pe cartea atacului fiind astfel toate premisele să rezulte un meci spectaculos, cu multe schimbări ale tabelei de marcaj. Evidențiem faptul că în ultimele 9 „directe”, nicio partidă nu s-a terminat la egalitate, napoletanii bifând șapte victorii față de două ale lazialilor.

Pont: Napoli – Lazio, Gol marcat în ambele reprize – cota 1.57

Echipe probabile Napoli – Lazio:
Napoli: Meret- Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui- Fabian Ruiz, Bakayoko- Politano, Zielinski, Insigne- Mertens
Lazio: Reina- Marusic, Acerbi, Șt. Radu- Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Fares- Correa, Immobile

Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

The post Serie A: Napoli – Lazio, meciul în care doar victoria contează » Atacăm profitul la cota 1.57! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă