Serie A: Man și Mihăilă speră într-o minune » Avem pariu combinat în cota 1.60 la Parma – Crotone!

2 săptămâni in urmă 11

Astăzi, de la ora 19:00, va avea loc Parma – Crotone, duelul urmând a conta pentru runda 33 din Serie A.


Pariuri pe goluri: Încă o zi cu bilanț perfect! Aici ai pariurile de sâmbătă: West Ham – Chelsea, cap de afiș!


Șansele formației românilor Man și Mihăilă de a se menține în Serie A sunt minime, Parma având nevoie de o minune pe acest final de sezon pentru a spera în salvarea de la retrogradare. Cu 20 de puncte în dreptul lor, Man, Mihăilă & co sunt la 11 lungimi de Benevento, prima aflată deasupra liniei retrogradării. Parma este fără victorie în ultimele cinci runde în care a obținut doar un punct, având trei înfrângeri consecutive. Cu o singură victorie în ultimele 24 de reprezentații din Serie A, 2-0 cu AS Roma, Parma se îndreaptă încet dar sigur spre Serie B.

Crotone, singura din Serie A fără victorie în deplasare!

De partea cealaltă, Crotone are de asemenea șanse teoretice de a se salva de la retrogradare, fiind ultima în clasament cu 15 puncte, distanța până la linia de surpaviețuire fiind de 16 puncte. Or în condițiile în care în joc mai sunt doar 18 puncte puse în joc, Crotone își poate face pe acest final de campionat  planurile pentru sezonul viitor în care va evolua în Serie B. Trupa lui Serse Cosmi vine pe „Ennio Tardini” după o serie de șase eșecuri consecutive. În plus, în deplasare, Crotone a ieșit învinsă de pe teren de fiecare dată în ultimele 10 meciuri susținute în Serie A, fiind de altfel singura formație din campionat fără victorie în depalsare în acest sezon.

Pentru duelul de astăzi Roberto D’Aversa nu va putea miza pe Inglese, Zirkzee, Nicolussi Caviglia, Gagliolo, Conti, Iacoponi, Cyprien și Kucka, toți accidentați. De partea cealaltă, Serse Cosmi nu va conta pe Benali si Marrone, ambii accidentați. În tur Crotone s-a impus cu scorul de 2-1.

Pont: Parma – Crotone, 1X și 2-5 goluri – cota 1.60

Echipe probabile Parma – Crotone:
Parma: Sepe- Laurini, Osorio, Bani, Pezzella- Hernani, Brugman, Kurtic- Mihăilă, Cornelius, Gervinho
Crotone: Cordaz- Djidji, Golemic, Luperto- Molina, Zanellato, Petriccione, Reca- Messias- Ounas, Simy

The post Serie A: Man și Mihăilă speră într-o minune » Avem pariu combinat în cota 1.60 la Parma – Crotone! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă