Serialul Squid Game, ar putea continua cu un nou sezon. Anunțul făcut de Netflix

3 săptămâni in urmă 27

Miercuri, 10 Noiembrie 2021, ora 17:38

58 citiri

"Squid Game" a devenit serialul cu cel mai bun debut din istoria acestei platforme de streaming, fiind vizionat de 142 de milioane de spectatori în primele 28 de zile de la lansare.

Î acest context, Netflix a confirmat marţi, 9 noiembrie, că a demarat negocieri pentru a filma cel de-al doilea sezon al serialului "Squid Game" ("Jocul calamarului"), considerat cel mai de succes show TV din istoria acestei platforme de streaming, relatează EFE.

Creatorul serialului, Hwang Dong-hyuk, a declarat la rândul său la un eveniment organizat luni în Los Angeles că "plănuieşte" să continue acţiunea din acest serial după succesul înregistrat de primul sezon. "Este chiar acum în capul meu (...), dar cred că este prea devreme să vă spun când şi cum va avea loc", a spus el.

Un purtător de cuvânt al companiei Netflix a nuanţat însă afirmaţiile scenaristului sud-coreean, declarând pentru postul CNBC că al doilea sezon se află deocamdată "în fază de discuţie, fără să fi fost confirmat".

Serialul sud-coreean, transformat într-un fenomen de masă, a depăşit alte formate de succes lansate de Netflix, precum "Bridgerton", care deţinea precedentul record, de 82 de milioane de spectatori, "The Queen's Gambit", "Stranger Things", "Tiger King" şi "Money Heist" ("La casa de papel").

Totuşi, aceste date trebuie privite cu circumspecţie, deoarece reflectă doar posesorii de conturi Netflix care au vizionat două minute din serial şi nu îi contorizează pe cei care au vizionat toate cele nouă episoade ale primului sezon.

Totuşi, popularitatea serialului sud-coreean s-a făcut remarcată şi prin alte aspecte: căutările pe Google au eclipsat orice alt titlu, iar pantofii sport Vans cu care sunt încălţaţi protagoniştii din "Squid Game" au înregistrat o creştere a vânzărilor de 7.800%.

"Squid Game" îl are ca protagonist pe Seong Gi-hun, un bărbat care a acumulat foarte multe datorii şi care ia legătura cu organizatorul unui concurs ce ar putea fi soluţia salvatoare pentru problemele sale.

În acea competiţie, el va găsi 455 de persoane din diferite clase sociale dispuse să participe la jocuri periculoase, pe viaţă şi pe moarte, pentru a câştiga marele premiu în valoare de 45,6 miliarde de dolari.

Citeste si:

Guvernul ar putea introduce o taxă pe filme online. „N-au nicio limită de imaginație când e să bage mâna în buzunarul românilor”

O taxă pe filme online este pregătită pentru a fi introdusă prin lege de guvernul condus de Florin Cîțu. Anunțul a fost făcut miercuri, 10 noiembrie, de fostul ministru al Economiei...

Netflix a prezentat un nou teaser al sezonului 4 din ”Stranger Things”

Netflix a prezentat sâmbătă primul teaser al sezonului 4 „Stranger Things”, după câteva imagini apărute în februarie în care se vede întoarcerea lui Jim Hopper, mort la finalul...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă